03 / 05 / 2024

Karçel karabük projeleri

Karçel karabük projeleri

Karabük'ün en büyük çelik yapı fabrikaları arasında yer alan Karçel, uluslararası platformlarda yer alıp anahtar teslim projelerin aranılan markası oluyor.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

Karabük'te 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Karabük Belediye Başkanlığı, Bayır Mahallesi'nde 16 milyon 594 bin 442 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 26 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Karabük 36 iş yeri ihalesi 14 Ekim'de!

TOKİ Karabük Merkez Belen mahallesinde yer alan 33 iş yerini ve Eflani Çelebiler mahallesinde yer alan 3 iş yerini 14 Ekim 2020'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

Karçel, anahtar teslim projelerin aranılan markası oldu!

Karabük'ün en büyük çelik yapı fabrikaları arasında yer alan Karçel, uluslararası platformlarda yer alıp anahtar teslim projelerin aranılan markası oluyor.

Karabük’teki riskli bina tahliye edildi!

Karabük’te inşaatta yapılan temel kazı sonrası iki katlı ev yıkılma tehlikesine karşı tahliye edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alındı.

Karabük'te 60 milyon liralık vurgun yapan müteahhite icra!

Karabük'te bir müteahhit aynı daireyi birden fazla kişiye satarak ve inşaat malzemesi satın aldığı esnafı da dolandırarak kayıplara karıştı..

Karabük Eskipazar'da 51.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuru tarihleri!

TOKİ 192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında bulunan konutları satışa çıkarıyor.

Karabük Valilik binası inşaatında sona gelindi!

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu!

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri kura sonucu henüz açıklanmadı. Bugün saat 13.00'de kura yöntemiyle satışa çıkarılan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Karçel karabük projeleri Haberi

Karçel karabük projeleri

Türkiye çelik sektörü içinde çok önemli bir konuma sahip olan Kardemir'in bünyesinde kurulan Karçel, yurt içi ve dışında birçok önemli projede yer alarak ülkenin önemli kuruluşlarından birisi haline geldi. 1966 yılında o zamanki adıyla Türkiye Demir Çelik İşletmeleri'ne bağlı küçük bir çelik konstrüksiyon atölyesi olarak kurulan Karçel, bugün aylik 2 bin ton imalat kapasitesi ile her cins ve karakterde çelik konstrüksiyon imalatı ve montajını yapabilen bir fabrikaya dönüştü. 2019 yılında inşaat sektöründeki küçülmeye rağmen bundan etkilendiklerini belirten Karçel Şirket Müdürü Uygar Sezişer, 2020 yılı hedeflerini yüksek tuttuklarını belirterek "2020 yılının, geçen yıla oranla sektörümüz için daha iyi geçeceği beklentisindeyim. Yoğun teklif hazırlama yaparak geçirdiğimiz yılın ilk ayı bence bunun bir göstergesi oldu" diyor.

Fortune Dergisi'nde yer alan habere göre; bu...