20 / 05 / 2024

kardemir hangi denetim şirketiyle anlaştı

kardemir hangi denetim şirketiyle anlaştı

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2014 yılına ilişkin bağımsız denetiminin AKT Bağımsız Denetim A.Ş. firmasına yaptırılması hususunda karar alacağını açıkladı...

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Güven Obalı hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne iş yapıyor?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Güven Obalı nerelidir? Nereden mezun oldu ve hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Obalı ile ilgili merak edilen her şey...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

SAF GYO'nun bağımsız denetim firması hangi firma olacak?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız denetim firması olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi Genel Kurul onayına sunacak.

Kardemir 2014 yılı için AKT Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2014 yılına ilişkin bağımsız denetiminin AKT Bağımsız Denetim A.Ş. firmasına yaptırılması hususunda karar alacağını açıkladı...

Hidrofor, asansör, yangın merdiveni hangi binalarda zorunludur?

Hidrofor, asansör, yangın merdiveni gibi bina gereçleri bazı binalarda zorunlu tutuluyor. Peki hidrofor, asansör, yangın merdiveni hangi binalarda zorunludur?

Ev sahibi hangi durumlarda kiracıyı evden çıkarabilir?

Kirada oturduğunuzu ve ev sahibinin sizi evden çıkarmak istediğini farz edelim. Gayrimenkul Kiraları Hakkında Kanunu'na göre ev sahibi hangi durumlarda kiracıyı evden çıkarabilir?

Yabancılardan konut kredisi kullanırken hangi belgeler isteniyor?

Yabancı vatandaşlar konut kredisi kullanarak Türkiye'de konut sahibi olabiliyor. Peki yabancılardan konut kredisi kullanırken hangi belgeler isteniyor?

Hangi durumda kayyım atanır?

Kayyım, mahkeme tarafından atanan, belirli bir işi görmesi için görevlendirilen kimsedir. Peki hangi durumda kayyım atanır, ayrıntıları...

Hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul alabilir?

Almanya'dan Dominik Cumhuriyeti'ne, Fas'tan Gambiya'ya kadar pek çok ülkenin vatandaşı Türkiye'den gayrimenkul satın alabiliyor. İşte hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul alabilir? için tüm yanıtlar...

kardemir hangi denetim şirketiyle anlaştı Haberi

kardemir hangi denetim şirketiyle anlaştı


Kardemir tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun  24.01.2014 tarihli toplantısında,  Şirketimizin 2014 yılına ilişkin bağımsız denetiminin AKT Bağımsız Denetim A.Ş. Firmasına yaptırılması hususunun  yapılacak olan ilk genel kurul Toplantısının onayına sunulmasına karar verilmiştir.



Bilgilerinize arz...