07 / 05 / 2024

kardemir JCR Eurasia Rating notu

kardemir JCR Eurasia Rating notu

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi. Alınan notların yüksekliğinin KARDEMİR'in güçlü finansal ve kurumsal yapısını ortaya koyduğu yapılan açıklamalar arasında yer aldı..

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

2023 Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın!

2023 Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte konu ile ilgili detaylar...

Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Hafele 6 yeni ürünüyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Häfele, yeni ürün ve konseptlerle Hardware Eurasia Fuarı’nda yerini alıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

EurAsia Proptech Webinar'ı 26 Ocak'ta!

EurAsia Proptech Initiative'in 2021 yılı ilk etkinliği olan Proptech Webinarı GYODER ve Ulı desteği ile  26 Ocak'ta düzenlenecek.

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

kardemir JCR Eurasia Rating notu Haberi

kardemir JCR Eurasia Rating notu

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating'in Karabük Demir Çelik Fabrikalarına yüksek not verdi.


JCR Eurasia Rating'ten yüksek notu alan KARDEMİR yazılı açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, JCR Eurasia Rating'in, KARDEMİR ve iştiraklerinin konsolide yapısı ve devam eden tahvil ihraçlarının nakit akımlarını, periyodik gözden geçirme sürecinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu "A (Trk)/Pozitif", Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para Notu'nu ise "BBB-(Trk)/Stabil" olarak teyit ettiği ifade edildi. 


Ayrıca, "JCR Eurasia Rating'in değerlendirmesinde şirketin enerji ihtiyacının önemli bölümünü kendisinin karşılayarak maliyet kontrolünü sağlaması, inşaat sektörünün canlı talebinin devam etmesi, katma değeri yüksek ürün satışlarının başlaması, varlık kalitesinin korunması, sürekli nakit akımının korunması, azalan yatırım maliyetleri, kurumsallaşma ve kurum kültürü ile istikrarlı yönetim kadrosunun KARDEMİR'in kısa ve uzun vadeli ulusal notlarının ve aynı zamanda uzun...