03 / 05 / 2024

KARDEMİR rayları

KARDEMİR rayları

KARDEMİR, Alman Devlet Demiryolları ile yaklaşık 2,5 yıldır yürütülen deneme, denetleme ve belgelendirme faaliyetlerinin başarı ile sonuçlandığını duyurdu.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda raylar döşeniyor!

Yapım çalışmaları hızlandırılan Avrupa Yakası’nın önemli raylı sistemleri arasında yer alan İkitelli-Ataköy Metro Hattı’nda rayların döşenmesine başlanıyor. Raylarda ilk kaynak töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Bürokratlarının katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattının rayları yerleştiriliyor!

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı inşaatında raylar yerleştirilmeye başlandı. Seyahat süresi 35 dakika olan katenersiz 10 kilometrelik tramvay hattında son durum ise havadan görüntülendi.

Diyarbakır Kurtalan arası 2 saate indi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, son durak Kurtalan’da raylar ve traversler yenilendi. Yapılan yenileme çalışmaları ile daha önce 4-5 saat süren Diyarbakır Kurtalan arasının 2 saate indiği belirtildi.

ABD'nin altyapısı çürüyor!

ABD'deki yollar ve raylar bozuk ve tehlikeli. Bu durum ekonomik büyümeye de olumsuz etki ediyor. Başkan Donald Trump teşviklerle özel sektörü altyapı yatırımlarına kazanmayı deniyor.

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi!

JCR Eurasia Rating, Kardemir'e yüksek not verdi. Alınan notların yüksekliğinin KARDEMİR'in güçlü finansal ve kurumsal yapısını ortaya koyduğu yapılan açıklamalar arasında yer aldı..

Sakarya Ada Treni'nin rayları yer altına alınıyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile şehrin heyecanla beklediği rayların yer altına alınması ile ilgili projeyi görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hem trafik akışını rahatlatmak hem merkezi yenilemek hem de yeni yaşam alanları oluşturmak istiyoruz." dedi

KARDEMİR raylarına Almanya'dan onay!

KARDEMİR, Alman Devlet Demiryolları ile yaklaşık 2,5 yıldır yürütülen deneme, denetleme ve belgelendirme faaliyetlerinin başarı ile sonuçlandığını duyurdu.

KARDEMİR rayları Haberi

KARDEMİR rayları

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları, (KARDEMİR), ürettiği rayların Almanya'da kullanımına yönelik Alman Devlet Demiryolları Deutsche Bahn (DB) ile yaklaşık 2,5 yıldır yürütülen deneme, denetleme ve belgelendirme faaliyetlerinin başarı ile sonuçlandığını bildirdi.


KARDEMİR'den yapılan yazılı açıklamada, Alman Devlet Demiryollarının resmi onaylı belgelendirme kuruluşu olan EB CERT (Eısenbahn-Cert) firması ile birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucunda fabrikalarında üretilen 9 farklı ray ürününün uluslararası geçerliliğe sahip ray sertifikasyonu olan TSI (karşılıklı i̇şletilebilirlik standardı) belgesini aldıklarını belirtti.


Alman Devlet Demiryollarının kalite açısından KARDEMİR'den de ray temin edilebilirliği yönünde karar verdiğinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Ayrıca, uluslararası norm ve standartlara göre ray üretiminin önemli bir göstergesi olan TSI belgesine ilave olarak, ray üretiminde üretim proseslerinin denetimi ve teknik onayı anlamına gelen HPQ (kullanım onayı belgesi) denetimi ve belgelendirmesi...