18 / 05 / 2024

kardeşilik parkı açılış

kardeşilik parkı açılış

Ankara’nın Mamak Belediyesi, 2008 yılında kardeş belediye olduğu Kırım’ın Sudak Belediyesi adına yaptırdığı kardeşlik parkını törenle hizmete açtı...

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin TL'yi geçti!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 2024 yılının Mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 20 bin 98 TL'ye, yoksulluk sınırı ise 57 bin 280 TL'ye çıktı.

Kasım ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 14 bin 25 TL oldu!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), kasımda 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcaması tutarını ifade eden açlık sınırının 14 bin 25 TL olduğunu açıkladı. 

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti! Bisam tek tek rakamları açıkladı!

Bilgi İşlem ve İstatistik Araştırma Merkezi (BİSAM) ağustos 2023 için açık sınırını açıkladı. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti!

Kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

Tapu iptal davaları, ayni haklara zarar verecek nitelikte olan, usulsüz ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan davalardır. Genelde tescil davası ile açılan bu tür davalardan biri de kardeşler arası tapu iptal davasıdır. Peki kardeşler arası tapu iptal davası hangi şartlarda açılır?

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL’ye yükseldi!

Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi BES-AR, Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL, yoksulluk sınırı ise  39 bin 652 liraya yükseldi.

Mart'ta açlık sınırı 9 bin 591 TL, yoksulluk sınırı 31 bin 241 TL oldu! 

TÜRK-İŞ'in araştırmasında, mart ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 9 bin 591 Türk Lirası olurken, yoksulluk sınırı 31 bin 241 Türk Lirası şeklinde belirlendi. 

Açlık sınırı her geçen gün yükseliyor! Asgari ücreti geride bıraktı

Türk-İş'in yaptığı araştırmaya göre, ocak ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 8 bin 864 lira, yoksulluk sınırı 28 bin 874 olarak belirlendi. Böylece açlık sınırı yeni belirlenen 8 bin 506 liralık asgari ücreti geçti.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Türk-İş 4 kişilik ailenin açlık sınırını hesapladı!

Türk-İş, mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 736, yoksulluk sınırı 8 bin 912 lira olarak hesapladı.

Türk-İş 4 kişilik ailenin açlık sınırını 2 bin 719 lira olarak hesapladı!

Türk-İş 4 kişilik ailenin açlık sınırını 2 bin 719, yoksulluk sınırını ise 8 bin 856 lira olarak hesapladı.

Türk-İş: Dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652 lira!

Türk-İş’in araştırmalarına göre Ocak ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652, yoksulluk sınırı ise 8 bin 638 lira oldu. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 3 bin 222 lira olarak hesaplandı.

kardeşilik parkı açılış Haberi

kardeşilik parkı açılış

Engelliler düşünülerek yapılan Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın açılışına AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Sudak Belediye Başkanı Viladimir Nikolayeviç Serov, Sudak Belediye Heyeti, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mayıs ayı sonundan itibaren başlattığımız ve her hafta bir yenisini gerçekleştirdiğimiz açılışlardan birini daha yapmaktan mutluyum. Açılışını yaptığımız bu parkın en büyük özelliklerinden birisi engelli dostu olmasıdır. Park tamamen engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği şekilde tasarlandı. Yerel seçimlerde dağıttığımız seçim beyannamesi beyan ettiklerimizden daha fazlasını Mamaklı hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi. 


Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın Kardeş Belediye Sudak ile kurulan dostluğu daha da...