08 / 05 / 2024

kargacız lumos otel

kargacız lumos otel

Yüksek kalite standardıyla dikkat çeken Lumos Otel, yerli ve yabancı misafirlerine kapılarını açtı. Otelde toplam 944 yataklı 333 oda bulunuyor.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Mahmutbey'e 195 odalı yeni otel geliyor!

İstanbul Mahmutbey'e 195 odalı otel inşa edilmesi düğmeye basıldı. Söz konusu otel 322 milyon 324 bin 105 TL'ye mal olacak.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Sinpaş Kızılbük projesinde flaş gelişme! Otel bloğunun değeri 2.9 milyar TL oldu! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğunun değeri belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin otel bloğuna ne kadar değer biçildi? İşte ayrıntılar...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Marmaris Hermes Hotel 7.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otel için satış bedeli 7 milyon 940 bin TL olarak belirlendi. 

kargacız lumos otel Haberi

kargacız lumos otel

Lumos Deluxe Resort Otel Alanya’ya bağlı Kargıcak bölgesinde açıldı.


 Alanya Merkez’e 9 kilometre, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na 25 kilometre mesafede olan 5 yıldızlı otelin açılışına Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyeleri, turizmciler, kurum, kuruluş ve dernek başkanları katıldı. Açılış konuşmaları ve kokteylin ardından verilen yemek sonrasında havai fişek gösterileri yapıldı.


 Otelde toplam 944 yataklı 333 oda...