16 / 05 / 2024

Kargı TOKİ

Kargı TOKİ

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in TOKİ evleri için aralıksız çalışmaları, olumlu sonuçlandı. Kargı ilçesine yapılacak olan TOKİ evleri için gereken arsanın tahsisi yapıldı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

Ali Öztunç'tan Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine tepki!

Datça'daki Kargı Koyu Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özelleştirme İdaresi'ne devredildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, koyda incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla görüştü. 

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

TOKİ Çorum Kargı kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan 111 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018!

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

Kargı TOKİ Haberi

Kargı TOKİ

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in TOKİ evleri için aralıksız çalışmaları, olumlu sonuçlandı. Kargı ilçesine yapılacak olan TOKİ evleri için gereken arsanın tahsisi yapıldı. Malmüdürlüğüne ait arsa, atılan imzalarla TOKİ Başkanlığına devredildi. Kargı Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslimde, TOKİ Başkanlığı adına Uzman Kadir Daşcı ve Malmüdürü Günay Kaya imza attı. Karşılıklı atılan imzaların ardından, malmüdürü Günay Kaya tarafından, Uzman Kadir Daşcı'ya arsaların tapuları teslim edildi. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise uzman Kadir Daşcı'yı makamında misafir ederek, "TOKİ evlerimiz ilçemize hayırlı olsun" dedi.


Kent...