04 / 05 / 2024

kargı

kargı

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 17 Temmuz 2013 tarihinde ihale edilen Yeni Kargı Devlet Hastanesi’nin ihalesini Hasem İnşaat ve Haskaya İnşaat ortaklığı kazandı. Hastanenin yer teslimi müteahhit firmaya yapılarak çalışmalar başlatıldı....

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kargıcak bölgesinde yer alan Özdence Hill Luxury Residence, Özdence İnşaat şirketinin yeni lüks ve premium konut kompleksi olarak hayata geçiyor.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Ali Öztunç'tan Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine tepki!

Datça'daki Kargı Koyu Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özelleştirme İdaresi'ne devredildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, koyda incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla görüştü. 

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omsis İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ata Teoman Kargün, Fatih Akgüneş, Sadettin Gök ve Yunus Akgüneş ortaklığında kuruldu.

kargı Haberi

kargı


Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un Kargı ilçesine yapılacak olan Kargı Devlet Hastanesi için çalışmalar başladı.


Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 17 Temmuz 2013 tarihinde ihale edilen Yeni Kargı Devlet Hastanesi’nin ihalesini Hasem İnş. San. Ltd. Şti ile Haskaya İnş. Ve Dış Tic. Aş ortaklığı kazandı. Hastanenin yer teslimi müteahhit firmaya yapılarak çalışmalar başlatıldı.


Hastanenin yapılacağı itfaiye meydanında bugün kazı çalışmaları başladı. Müteahhit firmaya ait iş makinaları kazı çalışmalarına devam ediyor.


Çorum İl Sağlık Müdürlüğü ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşmeye göre, yüklenici firma 365 günde inşaatı bitirerek teslim edecek. Kargı Devlet Hastanesi Ekim 2014’te hizmete açılacak.


44 yatak kapasiteli hastanenin kendine özgü mimarisi olacak. 44 yatak kapasitesi istenildiğinde 65 yatağa kadar artırılabilecek şekilde yapılacak olan hastanenin, büyük ve yeşil bir bahçesi olacak. Kargı Devlet...