17 / 05 / 2024

karma avm konut ofis projeleri

karma avm konut ofis projeleri

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Fatih Tosun, karma projelerin ilgi görmeye başlamasındaki en önemli iki etkenin farklı getiri ve gayrimenkul seçeneklerini bir arada sunmak olduğunu belirtti..

AVM’ler konut projesine mi dönüşecek? Konut yok, AVM çok!

Türkiye’deki konut sorunu acil çözüm beklerken, Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaştı getirdi. İşte ülkenin AVM çöplüğüne döndüğünü söyleyen Başaran’ın önerisi ve vatandaşın yorumları..

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Konut üreticilerinin gözü AVM'lerde! AVM'ler yerini lüks konutlara bırakıyor!

İstanbul gibi büyük metropollerde üretim için arsa bulunamayınca konut geliştiriciler rotalarını AVM'lere çevirdi. Beylikdüzü Torium AVM ile İstanbul Anadolu yakasındaki başka bir AVM için görüşmelerin devam ettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Tuzla'da 168 bin metrekarelik askeri alan için yeni imar planı hazırlandı! Yeni konutlar inşa edilebilecek!

Tuzla’da 168 bin metrekarelik askeri alanı; AVM, konut, otel imarına açan planların yürütmesi mahkemece durdurulunca yeni plan devreye alındı. İşte ayrıntılar...

Karma projelerde hangi özelliklere dikkat edilmeli?

Karma projeler, “konut, ofis, AVM, rezidans, hotel, hastane, marina, tematik park, üniversite, müze...” fonksiyonlarının hepsine veya birçoğuna sahip “akıllı yaşam alanları” olarak nitelendirilir. Peki karma projelerde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar..

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Konut ve AVM yapımındaki yükselmeyle beton üretimi arttı!

Son 6 yılda konut ve AVM yapımındaki sıçramaya paralel beton üretimi yüzde 66 artarak 107 milyon tondan 179 milyon tona yükseldi. 

Atatürk Havalimanı'nın yerine konut da AVM de yapılmayacak!

Atatürk Havalimanı'nda yapılaşmanın olmayacağı vurgulayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  "AVM ve konut yapılması söz konusu değil." dedi. 

Konut ve AVM kiralarında dövizden vazgeçilmeli!

Yabancı para birimlerini yerli para biriminin yerine kullanmaya dolarizasyon deniyor. Konut ve AVM kiralamalarında dolarizasyondan vazgeçilmeli. 

karma avm konut ofis projeleri Haberi

karma avm konut ofis projeleri

Bir proje içinde konut, ofis ve ticari kullanım amaçlı fonksiyonları bir araya getiren karma projeler, son dönemde hem proje geliştiriciler hem de yatırımcılar tarafından ilgi görmeye başladı. Özellikle yabancı yatırımcıların tercihi olan karma projeler, yakın çevresindeki gelişim ve ilk çıkış fiyatı ile doğru orantılı olarak prim de yapıyor. Karma projeleri değerlendiren TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Fatih Tosun, "Bu tarz projelerin ilgi görmeye başlamasındaki en önemli iki etkeni, farklı getiri ve gayrimenkul seçeneklerini bir arada sunmak ve bir yaşam stilinin pazarlanması olarak görüyoruz" dedi. 



Konut, ofis, En uygun lokasyon Karma kullanım projelerinde arsanın büyüklüğü ve konumunun önemli olduğuna değinen Fatih Tosun, bu tarz projelerin yer aldığı en önemli lokasyonun Büyükdere Caddesi aksı olduğunu söyledi. Akmerkez ile başlayan gelişimin Metrocity...