03 / 05 / 2024

Karmod Abujada showroom mu açtı

Karmod Abujada showroom mu açtı

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karmod'un prefabrik evlerine Orta Doğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep!

Dünyanın birçok ülkesinde projeler hayata geçiren Karmod'un prefabrik evleri Orta Doğu ve Arap ülkelerinden de yoğun talep görüyor.

Karmod'dan barınma krizi çözümüne "müstakil çelik ev" önerisi!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, son dönemlerde yaşanan barınma krizi için çelik evleri önerdi. İşte Çankaya'nın dikkat çeken açıklamaları...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Ucuz ev almak isteyenler müjde! Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatı!

Karmod, prefabrik çelik ev modellerinde yüzde 10'a varan indirim kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilenler... 

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydıntepe Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Aydıntepe Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Karmod, Kenya Nairobi'de' sahra hastanesi kurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, Kenya'nın başkenti Nairobi'de sahra hastanesi kurdu.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod, Paris’teki hastaneye 1 günde koronavirüs polikliniği kurdu!

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod Abujada showroom mu açtı Haberi

Karmod Abujada showroom mu açtı

Karmod, Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'nın başkenti Abuja'da satış yeri (showroom) açılışı yapıldı.

Karmod'un yaptığı açıklamaya göre, Nijerya Çalışma ve İskan Bakanı Babatunde Raji Fashola'nın katılımıyla açılışı yapılan showroom ile Nijerya'nın yanı sıra komşu ülkelere de hizmet verilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karmod'un Nijerya'da açtığı  showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor. 

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Çankaya, 1986'dan bugüne sektörde edindikleri birikim ve üretim tecrübelerini, ülke için katma değer sağlayacak alanlarda değerlendirmek istediklerini belirtti.

Son dönemde yükselen potansiyeliyle öne çıkan Nijerya'da açtıkları bu showroom ile ülkenin kalkınmasına da katkı sağlayacaklarını söyleyen Çankaya, "110'u aşan ülkeye yaptığımız ihracatla ticari alanda elde ettiğimiz başarıları daha ileriye taşıyarak ülkemiz adına...