27 / 04 / 2024

Karmod Batı Afrika hazır konaklama evi

Karmod Batı Afrika hazır konaklama evi

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

El Nino kakao üretimine darbe vurdu! Çikolata üretiminde kriz büyüyor!

Kakaonun en çok yetiştirildiği yer olan Batı Afrika’da şiddetli yağış ve El Nino’ya bağlı hava olayları nedeniyle bu yılki hasat verimsiz oldu. Bu durumun çikolata üretimini olumsuz yönde etkileyeceği belirtildi.

Bütün dengeleri değiştirecek! Dolar değil altın…

Batı Afrika ülkesi Gana, ödemeler dengesini kökünden değiştirecek bir karara imza attı. Buna göre ülke, döviz artışının yol açtığı enflasyonun frenlemek için petrol ürünlerini dolar yerine altınla satın alacak.

Petrol`de yeni bir devir başladı! Bu bütün dengeleri değiştirecek!

Batı Afrika ülkesi Gana, ülkenin ödemeler dengesini temelden değiştirecek bir karar aldı.

Sadakataşı Derneği Mali'de okul inşa etti!

Sadakataşı Derneği, Batı Afrika ülkelerinden Mali'de okul inşa etti. Dernek okulun açılışını gerçekleştirdi.

Çelik sektörü yeni pazarlara açılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, "Yeni pazar arayışlarımız doğrultusunda çelik ithalatlarında artış gözlemlediğimiz Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgeleri öne çıkan hedef pazarlarımız arasında yer alıyor." dedi.

Çelik ihracatçıları AB kararını bekliyor!

Avrupa Birliği'nin koyduğu kotalar nedeniyle çelik ihracatında ilk altı ayda 1 milyar dolarlık kayıp yaşandı. Türkiye, kısıtlamaların kaldırılması için girişimde bulunurken, alternatif pazarlar olarak Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika öne çıkıyor.

Çelik sektörünün hedefi Batı Afrika ve Latin Amerika!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada küresel ticaretin kademeli olarak açıldığını söyleyerek, "Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika ihracattaki yeni hedef pazarlarımız arasında." şeklinde konuştu.

Çelik ihracatçıları yeni pazarlara odaklandı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirdi.

Senegal'de SENCON 2020 başladı!

Batı Afrika ülkesi Senegal'de, 20 Türk şirketinin katıldığı SENCON 2020 (Uluslararası İnşaat, Altyapı ve Yenilenebilir Enerji) Fuarı başladı.

Karmod'dan Kongo’ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı!

Karmod, Afrika'nın en kalabalık nüfusuna sahip 4. ülkesi Kongo'ya 3 ayda 900 toplu konut ihracatı yaptı.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Karmod Batı Afrika hazır konaklama evi Haberi

Karmod Batı Afrika hazır konaklama evi

Batı Afrika'da tamamlanan projeden bahseden Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

AA'da bulunan habere göre, Karmod, Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leone'de hazır konaklama evleri tamamlandı. Karmod'dan yapılan açıklamaya göre, ülkenin başkenti Freetown'da kurulumu gerçekleştirilen 3 adet konut bir ay gibi bir sürede kullanıma hazır bir şekilde teslim edilmeye başlandı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, kurulumu yapılan evlerin Freetown’a gelen turistlerin konaklaması için kullanılacağını söyleyerek, ilk aşamada örnek kurulumları yapılan evlerin proje kapsamında çoklu kurulumlarının hedeflendiğini duyurdu.

Teknik özelliklerini ülke iklimine göre düzenlenen konutların, kolay kurulum ve uzun ömürlü kullanım avantajları sağlamadına dikkat edildi. Afrika'yla ilgili gözlemlediklerini açıklayan Öztürk,...