18 / 05 / 2024

Karmod konteyner almanya çiftlik evi

Karmod konteyner almanya çiftlik evi

Karmod'un yeni nesil konteynerı, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak. Yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet ev teslim edildi.

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Karmod Elazığ’a 110 adet konteyner ev gönderdi!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası Karmod,  Elazığ ve Malatya’da depreme kayanıklı konut ve okul projelerini gerçekleştirmek için hazır olduklarını ifade etti...

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

Karmod, Malta'da okul projesini tamamladı!

Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk yaptığı açıklamada, "Konteyner yapılarımızın Avrupa ülkelerinden talep görmesi tesadüf değil. Gerek yapı kalitesi, gerek izolasyonu ve gerekse kısa sürede kurulum gibi çok sayıda avantajı konteyner yapılarımızı tercihte öne çıkardı" dedi.

Karmod konteyner, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak!

Karmod'un yeni nesil konteynerı, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak. Yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet ev teslim edildi.

Karmod, Almanya’da Müzik Eğitim Merkez binası kurdu!

Karmod, Almanya'da Müzik Eğitim Merkezi binasının kurulumunu yaparak teslim etti. 

Karmod, Özbekistan’da toplu konut şantiye yapıları kurdu!

Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapılan kuran Karmod Dış Ticaret Müdürü Öztürk, "Konteyner yapılarımızın en çok tercih edildiği kullanım alanları arasında inşaat projeleri, madencilik, petrol ve doğal gaz gibi enerji projelerinin işçi kampları öne çıkıyor" dedi...

Karmod, Çad'da 53 ünitelik yol yapım şantiyesi kurdu!

Karmod, Orta Afrika ülkelerinden Çad'da yol yapımında çalışacak işçilerin kullanacağı şantiye yapıları kurdu. Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Çad'daki projesinde dünyada ilk kez Karmod'un üretiitam demonte konteyner sisteminin kullanıldığını söyledi.

Almanya'nın sığınmacı konteynerleri Türkiye'den sağlanıyor!

Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay, bu yılın başından itibaren Almanya'ya sığınmacılar için konteyner ihraç ettiklerini belirterek, "Almanya'da 6 farklı eyalette, 12 farklı şehirde iş yapıyoruz. dedi.

Karmod'un konteyner ünitelerine yurt dışından yoğun talep

Prefabrik hazır yapı sektörününde faaliyet gösteren Karmod'un tam demonte konteyner yaşam üniteleri daha geniş mekanları ve nakliye sorununa çözüm getirmesi nedeniyle yurt dışından yoğun talep görüyor. Ürün, firmanın son dönemde en fazla ihraç ettiği ürün

Almanya'da makinistler iş bırakacak!

Almanya'da demir yollarında görevli makinistlerin bu gece iş bırakma eylemi yapacağı bildirildi.Alman Demiryolları'nın açıklamasında, vatandaşların eylemden fazla etkilenmemesi için gerekli çalışmaların yapıldığı ifade edildi.

Karmod konteyner almanya çiftlik evi Haberi

Karmod konteyner almanya çiftlik evi

Karmod'un yeni nesil konteynerı, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak. Yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet ev teslim edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Almanya Nettetal'de meyve üreten çiftlikte çalışanlarca kullanılmak üzere yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet evin kurulumu tamamlanıp teslim edildi.

Açıklamalarda bulunan Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, proje kapsamında üretimini yaptıklarını konteyner yapılarının Almanya'nın mesken amaçlı kullanım şartlarına uygun standartlarda hazırlandığını kaydetti.

Yapılarının yalıtım, yangın dayanımı ve uzun ömür gibi üstünlükleriyle son dönemde Avrupa genelinde talep gördüğünü ifade eden Öztürk, şu açıklamalarda bulundu:

"Karmod yeni nesil konteyner ürünlerimiz önceleri Almanya'da çoğunlukla ofis amaçlı kullanımlar için talep görüyordu. Yalıtım ve yangın dayanımı testlerini başarıyla geçen ürünümüze, son dönemde bu projede olduğu gibi mesken amaçlı kullanımlar için de sipariş...