02 / 05 / 2024

kars ilk avm osmanlı inşaat

kars ilk avm osmanlı inşaat

Kars'ta Şehr-i Sıla isminde dev bir projeye başlamış olan Osmanlı İnşaat, Kars'ta şehrin ilk alışveriş merkezini, Hakkari ve Şırnak'ta ise yeni konut projeleri inşa etmeyi planlıyor...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

AVM'lerin 2021'in ilk çeyreğinden sonra normalleşmesi bekleniyor!

Venezia Mega Outlet AVM Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, alışveriş merkezlerinde alışverişin, 2021 yılının ilk çeyreğinden sonra çok hızlı bir şekilde normalleşmeye başlayacağını söyledi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından, Karacabey-Bandırma yolu üzerine Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor. 200 dönümlük alan üzerinde kurulacak AVM, üretici ile tüketiciyi de ilk elden buluşturacak.

AVM Ciro Endeksi ilk çeyrekte 18,1 arttı!

AVM Ciro endeksi Mart ayında yıllık 16,8 artış gösterirken, ilk çeyrekte yüzde 18,1'lik yükseliş kaydetti. Mart ayında ziyaretçi sayısında yüzde 3'e yakın bir azalış görülse de metrekare verimliliğindeki artış ciroların yukarı taşınmasını sağladı.

Kadınlara özel AVM Zeruj Port İstanbul'da açılıyor!

Türkiye'nin kadınlara özel ilk AVM'si Zeruj Port, İstanbul Zeytinburnu’nda gelecek hafta kapılarını açıyor. AVM'de yalnız kadın ve çocuk ürünlerine yer verilecek..

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Hilltown AVM yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Hilltown AVM, yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

kars ilk avm osmanlı inşaat Haberi

kars ilk avm osmanlı inşaat
Kars'ta inşa edilen Şehr-i Sıla projesini 18 ay içerisinde tamamlayacaklarını söyleyen Osmanlı İnşaat patronu Osman Nuri Bakırcı, buradan kazanılacak geliri, doğu illerine ayıracağını belirtti.  İki şehre daha konut projesi yapacaklarını söyleyen Bakırcı: "Belirlediğimiz şehirler Hakkari ve Şırnak. Hakkari için yaklaşık 500 konut tasarladık. Şırnak için ise projeyi geliştirme aşamasındayız." dedi. Bakırcı Kars'ta da ilk alışveriş merkezini inşa etmeyi hedeflediklerini...