26 / 07 / 2024

Kars Özel Sevgi Anaokulu

Kars Özel Sevgi Anaokulu

Kars Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını yaptı.

Ariş Pırlanta’da Eylül ayının taşı Safir çok özel fiyatlarla, İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta bağlılık, sadakat, sevgi ve asaletin sembolü olarak bilinen safiri Eylül ayına özel fiyatlarla sunuyor. İşte Ariş Pırlanta 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Kars'ta arazi satın alan yabancılarla ilgili veriler TBMM'de!

Kars ilinde arazi satın alan yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ilgili bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Kars'ta 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Ortakapı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa sunuyor. İhale 31 Ekim'de gerçekleşecek...

Kars'ta 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kars Merkez Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi Ali Rıza Bey Sokak'taki arsayı satışa çıkarıyor.

Kars'ta 8.8 milyon TL'ye satılık lojman!

Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kars Merkez Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi Ali Rıza Bey Sokak'taki arsayı ihale usulü ile satıyor..

Kars'ta Tarihi Dokunun Korunması projesi için kamulaştırma!

Kars İli, Merkez İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların Tarihi Dokunun Korunması Projesi Kapsamında Kars İl Özel İdaresi Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Süğütlü ve Çığırgan'da yol çalışmaları yapılıyor!

Kars İl Özel İradesi’nce Süğütlü ile Çığırgan köy yollarında 13 kilometre yükseltme ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, yapılan çalışmaları yerinde görerek bilgiler aldı.

Kars Özel Sevgi Anaokulu açıldı!

Kars Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını yaptı.

Kars Selim'de köy yollarının alt yapı çalışmaları sürüyor!

Kars’ın Selim İlçesi’ne bağlı köy yollarının alt yapı çalışmaları hızla tamamlanıyor. Selim Kaymakamı Erdin. Dolu, İlçe Özel İdare Müdürü Kurban Emir ile birlikte köy yollarında yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Evvel İstanbul'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

EVvel İstanbul, en büyük sevgi kaynağımız olan anneleri unutmadı. 9 – 10 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü’ne özel tüm anneleri yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Yuvayı yine anneler hazırlıyor.

Kars Merkez'de 13 milyon 66 bin TL'ye satılık arsa!

Kars İl Özel İdaresi tarafından Kars Ortakapı Mahallesi'nde Faikbey Caddesi üzerinde yer alan arsa 25 Kasım 2014 tarihinde 13 milyon 66 bin 300 TL bedelle ihale ediliyor...

Kars Özel Sevgi Anaokulu Haberi

Kars Özel Sevgi Anaokulu

Kars Özel Sevgi Anaokulunun açılışına, Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Coşkun Altun, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Fikret Çelik, Okul Kurucu Müdiresi Rabia Yücel, öğretmenler ve çok sayıda davetliler katıldı.


Okulun açılış kurdelesini keserken kısa bir konuşma yapan Kaymakam Dolu, “Okul öncesi eğitim sadece akademik anlamda değil, aynı zamanda bireysel ve sosyal sorumlulukları içerisinde bulunduğu maddi ve manevi değerlerini öğrencilerine aktaran ve davranış kazanılmasını sağlayan bir eğitim kurumudur, buranın açılmasında katkı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.2016-2017 eğitim öğretim yılının öğretmen arkadaşlarımıza başarılar  ilçemiz çocuklarına da hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.


Açılış konuşmasının ardından Kaymakam Dolu davetlilerle birlikte dersliklerin içini gezerek okul hakkında yetkiliden bilgi aldı. Açılış programı ikramlarla son buldu.        ...