20 / 07 / 2024

Kars Stadı yeniden yapılacak

Kars Stadı yeniden yapılacak

Karslılara uzun yıllar hizmet veren Şehir Stadyumu yıkıldıktan sonra kaderine terk edildi. Amatör Spor Kulüpleri ise lig maçlarını nerede oynayacaklarını kara kara düşünüyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı yeniden hizmete açıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orta Koridor ve Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'nın Zengezur Koridoru'nun etkinliğini yükselticeğini ifade ederek, Mayıs 2023'te bakım çalışmaları nedeni ile kapatılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı'nın yeniden hizmete açıldığını açıkladı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Osmanlı Stadı yeniden kapılarını açıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasındaki Osmanlıspor-Boluspor karşılaşması Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Stadın zeminini tekrar inceleyeceği ve duruma göre yeniden karar verileceği açıklandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Karşıyaka Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ihalesi ikinci kez iptal edilen Karşıya Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. KSK Yönetimiyle buluşan Özalan, “Bu stat her şartta yerine yapılacak” diye konuştu.

İzmir Alsancak Stadı'nın inşası devam ediyor!

1959 yılında kurulan ve o zamanki adıyla Türkiye 1. Ligi, şimdilerin Süper Lig’inde ilk maça ev sahipliği yapan İzmir Alsancak Stadı, adeta yeniden doğacak. 

Kars Stadı yeniden yapılacak Haberi

Kars Stadı yeniden yapılacak

Karslılara uzun yıllar hizmet veren Şehir Stadyumu yıkıldıktan sonra kaderine terk edildi. Amatör Spor Kulüpleri ise lig maçlarını nerede oynayacaklarını kara kara düşünüyor. Yıkımı tamamlandıktan sonra geçen süre içerisinde yapımına başlanmayan stadyumun yerine ne yapılacağı ise bilinmiyor. Kars’ta yıkımı gerçekleştirilen devlete ait yerlerin arsaları boşta kalıyor. Özel İdare’ye ait Eski Atatürk İşhanı’nın yeri yıkıldıktan sonra İş Merkezi yapılacak denildi yapılmadı. Eski Devlet Hastanesi’nin yerine geçmiş dönem Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tarafından projesi hazırlanarak yıkımı yapıldıktan sonra Cenub-i Garbi Kafkas Cumhuriyeti Parkı yapılacaktı yapılmadı. Son olarak ta Şehir Stadyumu yıkılarak yerine daha modern stat yapılacaktı geçen süre içerisinde stadyum yıkıldığı ile kaldı. Kars’ta yıkılan binaların yerlerine bir şey yapılması vatandaşları da huzursuz etmeye başladı. Yıkıldıktan sonra değerlendirilmeyen yerler ise zamanla...