29 / 04 / 2024

Karşıyaka Dükkan

Karşıyaka Dükkan

İzmir Karşıyaka'da bulunan ve üstü kafe olarak kullanılan 2 katlı dükkan vasıflı taşınmaz 6 milyon 610 bin liraya satılıyor...

İzmir Karşıyaka'da 800 bin TL'ye icradan satılık işyeri!

T.C. Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, İzmir ili Karşıyaka ilçesi Bostanlı mahallesindeki işyerini 800 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 31 Temmuz 2012 Salı günü 11:00-11:10 saatleri arasında yapılacak

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

KİPTAŞ 43 dükkan ve 20 konutu 27 Ekim'de satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ, yatırımcılara hitap eden ve İstanbul’da muhtelif bölgelerde yer alan 43 dükkan ve 20 konutu “4. Gayrimenkul Müzayedesi” ile şeffaf koşullarda açık artırma yöntemiyle 27 Ekim'de satışa çıkarıyor.

KİPTAŞ 54 dükkanı 4 Mart'ta satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ, 54 dükkanı 3. Gayrimenkul Müzayedesi ile 4 Mart'ta satışa çıkarıyor. KİPTAŞ, müzayededen elde edeceği geliri, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projelerine kaynak olarak kullanacak...

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ 28 dükkan, 19 arsa ve 3 lüks aracı bugün satışa çıkarıyor!

KİPTAŞ portföyünde yer alan 8 dükkan, 19 arsa, 3 lüks aracı bugün müzayede ile satışa çıkarıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki 19 dükkan satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir fırsat daha sunarak, şehir hastanesi karşısındaki 19 dükkanı satışa çıkarıyor.

Özyurtlar'ın 63 dükkanı 15 Şubat'ta satışta! 48 ay taksitle!

Eskidji,Özyurtlar Holding'in Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkanı 15 Şubat'ta satışa çıkarıyor. Dükkan fiyatları 419 bin TL'den başlıyor. 

Karşıyaka Dükkan Haberi

Karşıyaka Dükkan

Karşıyaka 1.Sulh Satış Memurluğu İzmir Karşıyaka'da bulunan ve üstü kafe olarak kullanılan 2 katlı dükkan vasıflı taşınmazı açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satışı 25 Temmuz 2013 saat 15.10'da gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için