18 / 05 / 2024

Karşıyaka Girne çok amaçlı salon

Karşıyaka Girne çok amaçlı salon

Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Japon deprem uzmanından İzmir Karşıyaka uyarısı: Dikkat edilmeli, zemin çok kötü!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İzmir Karşıyaka'daki deprem riskine dikkat çekti ve uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

TOKİ Kızılcahamam Karşıyaka 1. Etap ihalesi çok yakında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümle alakalı da TOKİ'ye talimat verdiğini ve Karşıyaka Mahallesi'ndeki 1. etap çalışmasının ihalesini çok kısa süre içerisinde yapacaklarını söyledi...

Başdaş 15. şubesini Karşıyaka'da açtı!

Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

İzmir Karşıyaka Çarşısı cazibe merkezi olacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar," Karşıyaka Çarşısı'nı çok önemli bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Projemiz hazır, sadece biraz zamana ihtiyacımız” dedi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde çok katlı binalara tepki!

Karşıyaka’da 1965 yılındaki göçlerle birlikte kurulan Cumhuriyet Mahallesi, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip. Mahalle sakinleri, son yıllarda yüksek katlı binalar artarken kendilerine 2 buçuk kat izin verilmesine tepkili...

Bingöl Karşıyaka'daki yapıların yüzde 80'i hasarlı!

Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku, muhtarı olduğu Karşıyaka Mahallesi dâhil birçok mahallede 'kentsel dönüşüm ve yapılaşma' sorunlarının olduğuna dikkat çekti.

Karşıyaka Stadı inşaatında şok gelişme!

Mahkemenin geçen ay verdiği ihaleyi iptali kararına rağmen Karşıyaka’da yapımı devam eden 15 bin kişilik yeni stadın inşaatı, firmaya yeni hak edişlerin yapılmayacağı bildirilince durduruldu.

Karşıyaka Girne'de çok amaçlı salon açılıyor!

Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarında da hizmet verilecek.

Karşıyaka'ya iki anaokulu yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak.

Konak-Karşıyaka Tramvay projesi ne zaman tamamlanacak?

İzmir’de projesi açıklandığından beri tartışma konusu olan tramvay hattı, bu kez de inşaatın çok yavaş ilerlemesiyle gündemde. Konak ve Karşıyaka tramvay projelerinin 13 Haziran 2017'de bitirileceği belirtiliyor.

Karşıyaka 360 projesinde çalışmalar devam ediyor!

İzmir'in uzun soluklu ve büyük hacimli konut projelerinden olan Yüksek Vadi, Karşıyaka 360 Projesi ile çalışmalarına devam ediyor. Dr. Faruk Güler, konut planlamasında her zaman daha çok yeşil alanlar hedeflediklerini açıkladı.

Karşıyaka Girne çok amaçlı salon Haberi

Karşıyaka Girne çok amaçlı salon

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz Haziran ayında Girne Kültürpark içerisinde temeli atılan çok amaçlı spor salonunun inşaatında son aşamaya geldi. Açık basketbol sahasının bulunduğu 470 metrekarelik alanda inşa edilen modern tesisin, önümüzdeki ay törenle hizmete gireceği öğrenildi. Salon, basketbol ve voleybolun yanı sıra, alternatif branşlara yönelik tesis ihtiyacına da yanıt verecek. Jimnastik, judo, fitness ve step başta olmak üzere, pek çok branşta sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacak olan tesisten, yılda ortalama 5 bin sporcu faydalanacağı ifade edildi.


Her yaşta ve her branşta sporu desteklemek ve yaygınlaştırmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızı, sadece popüler branşlarda değil, alternatif branşlarda da markalaştırmak hedefiyle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre içinde açılışını yapacağımız çok amaçlı salonumuz sayesinde, kentimize donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir...