05 / 05 / 2024

karşıyaka mavişehir modern

karşıyaka mavişehir modern

Sözde değil özde anahtar teslim anlayışı ile 440 dairenin teslimini gerçekleştiren Gergül İnşaat, 2013 yılının sonunda da 306 konuttan oluşan Mavişehir Modern3 projesini teslim etmeye hazırlanıyor.

Mavişehir Modern 3'te 307 bin liraya 2+1! 26 Şubat'a kadar!

Karşıyaka Mavişehir Modern 3'te 26 Şubat'a kadar geçerli olan fiyatlar 307 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İzmir'de 1200 öğrencili okul 33 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir bir emlak alım sitesinde 1200 öğrencili okul satışa çıkarıldı. İzmir Karşıyaka Mavişehir’de satılık 8 katlı okul' başlığıyla 7 yıllık kira sözleşmesi olan bir okul 33 milyon liraya satışa çıkarıldı.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

karşıyaka mavişehir modern Haberi

karşıyaka mavişehir modern


Konutta kalite ve güvenin markasını inşaa eden Gergül İnşaat, 23 yıllık birikimini, Mavişehir Modern konutları ile, her detayında konfor duygusu veren, işlevsel ve çağdaş yaşam alanlarına dönüştürüyor.


 Aralık 2011' de teslimini gerçekleştirdiği Mavişehir Modern projesinden sonra, Mavişehir Modern2 projesini de 30 Ekim 2012 tarihinde erken teslim eden Gergül İnşaat,  MG Mustafa Gültekin işbirliği ile hayata geçirdiği  Mavişehir Modern3 projesinde de inşaatın büyük bir bölümünü tamamlamış bulunuyor. 


24bin 327 m2 arsa alanı üzerinde Dayı Mimarlık tarafından tasarlanan Mavişehir Modern3 zemin + 9 kat olmak üzere, 13 blok toplam 306 daireden oluşuyor. Mavişehir Modern3' de günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları dikkate alınarak...