29 / 04 / 2024

Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği üyeleri iş birliği

Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği üyeleri iş birliği

Otomasyon Yapı Market ile sektöre büyük dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği (KAMDER) üyelerini ağırladı. Niyazi Gültekin Başkanlığındaki 30'a yakın Kamder Üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

İzmir'de müteahhit operasyonu!

İzmir'de saat 14.58'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu arada deprem sonrasında flaş gelişme yaşandı. İzmir'deki depremde yıkılan binaların müteahhit ve fenni mesullerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u gözaltına alındı.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka, stat için davayı bekliyor!

20 yıldır yeni stadının yapılmasını bekleyen Karşıyaka, Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de iptal edilen projede çevre sakinlerinin açtığı son davanın sonuçlanmasını bekliyor. Davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanması bekleniyor...

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Maltepe'de müteahhit ve arsa sahipleri arasında kavga!

İstanbul'un Maltepe ilçesinde müteahhit ve toprak sahipleri arasında çıkan kavgada hareketli dakikalar yaşandı. Kavgada, 2 kişi hafif şekilde yaralanırken 5 kişi gözaltına alındı.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği üyeleri iş birliği Haberi

Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği üyeleri iş birliği

Otomasyon Yapı Market ile sektöre büyük dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği (KAMDER) üyelerini ağırladı. 

Niyazi Gültekin Başkanlığındaki 30'a yakın Kamder  Üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu; Genel Müdür Gafur Alişer'den alüminyum, yangın kapılan ve otomasyon sistemleri hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Yapı market bünyesinde bulunan farklı çeşitlerdeki yaprak çit ve güvenlikli çit modelleri de ilgi gördü. Ziyaret kapsamında inşaat ve yapı sektörünün durumunu değerlendiren ve 2014 hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan KAMDER üyeleri, kümelenme hareketiyle ticari işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Kentsel dönüşümün hız kazandığı süreçte kümelenme çalışmalarının önemine dikkat çeken Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer de, İzmirli müteahhit ve inşaat alanında çalışan işadamlarının ortak hareket etmesinin sektöre ve İzmir'e büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Alişer, İzmir'deki...