05 / 05 / 2024

karşıyaka Sağlık Bilimleri Fakültesi

karşıyaka Sağlık Bilimleri Fakültesi

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Sağlık sigortalarının deprem güvencesi var mı? İşte çok merak edilen o sorunun cevabı!

Sağlık sigortalarında mevzuat gereği depreme ilişkin tedaviler ilave sözleşme ile kapsama alınıyor. Buna karşın sigorta şirketleri sağlık giderleri için ödeme yaptı.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı'ndan randevu dolandırıcılığı uyarısı

Sağlık Bakanlığı, vatandaşları arayarak kendilerini bakanlık personeli gibi tanıtıp vatandaşları dolandıran sahtekarlara karşı dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

karşıyaka Sağlık Bilimleri Fakültesi Haberi

karşıyaka Sağlık Bilimleri Fakültesi


İzmir'in Karşıyaka ilçesinde inşa edilecek olan Sağlık Bilimleri Fakültesi, meslek yüksekokulu, sağlık polikliniği ve diş polikliniği ile çok amaçlı spor salonunun temeli atılıyor. Karşıyaka ilçesinde uzun yıllardır beklenen üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı. Bu kapsamda, projeler çizildi ve yapım aşamasına ise gelindi. Sağlık Bilimleri Fakültesi, meslek yüksekokulu, sağlık polikliniği ve diş polikliniği ile çok amaçlı spor salonunun temel atma töreni ise 24 Kasım 2015 (yarın) gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmalarının ise 18 ay süreceği ifade edildi.

İmzalanan protokole göre, Ayşe Necla Karadavut tarafından bağışlanan Anadolu Caddesi üzerindeki araziye, aile tarafından yükseköğretim binası ve spor kompleksi inşa ettirilecek. Ege...