05 / 05 / 2024

karşıyaka stadı yıkıldımı

karşıyaka stadı yıkıldımı

Geçen yıl 28 Ocak'ta yapılan ihaleyi 54 milyon 88 biri TL bedelle kazanan Ali Acar İnşaat'ın çalışanları, kepçelerle eski İlçe Stadı'ndaki tribünlerin yıkımına başladı.

30 devlet hastanesi için ''depreme dayanıksız'' kararı! Sağlamlaştırılmadı, resmen yıkıldı! Çözüm yıkmak mı?

Deprem endişesi ülke genelinde yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm çalımaları devam ederken, bazı kurum ve kuruluşlarlda da kapsamlı çalışmalar devam ediyor.Bu kapsamda ülke genelinde 30 hastane yıkıldı...

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı!

Türkiye’yi sarsan Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği Bahçeşehir'deki villa kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. 

Altında adeta tüm ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın

Altında adeta tüm ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor… Sosyal medyada paylaşılan ‘Kız kulesi yıkıldı’ paylaşımları gerçeği yansıtıyor mu?

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

karşıyaka stadı yıkıldımı Haberi

karşıyaka stadı yıkıldımı

İnşaatı yılan hikayesine dönen 15 bin kişilik Karşıyaka Stadı'na ilk kepçe vuruldu. Yıkım çalışması öncesi tesisin etrafındaki tel örgüler kaldırıldı. Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki söküm ve yıkım çalışmaları, kullanılmayan alanlardan devam edecek. Projenin kamulaştırma ve inşaat ruhsatı çalışmaları ise henüz bitmedi. Karşıyaka Stadı'yla aynı tarihlerde ihalesi yapılan Göztepe Gürsel Stadı'nın inşaatıyla ilgili henüz somut adım atılmadı. Kocaoğlu 'küçük stad yanlış Karşıyaka Yalı'ya 15 bin kişilik stat yapılması projesine başından beri karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu," Örnekköyde yer varken Yalı'ya küçük stat yapmanın yanlış olduğunu bu kentte yaşayan herkes görecektir" dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Yalı'ya yeni stat yapması için bir engeli olmadığını dile getiren Kocaoğlu, "Stat konusuna niye karşı olduğumuzu defalarca söyledik. Yasal yollardan kentin hakkını aramak...