03 / 05 / 2024

karsusan karadeniz su ürünleri

karsusan karadeniz su ürünleri

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri, Trabzon'un Maçka İlçesi, Köyiçi Mevkii 122 ada,1 nolu parsel'deki 3.731,85 metrekare alana sahip gayrimenkulün geri alındığını KAP'a bildirdi.

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri Yomra'da arsa aldı!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Karsusan Karadeniz Su Ürünleri Trabzon İli,Yomra İlçesi ,G43B03D4A pafta,21 ada,1 nolu parselde kain bir arsa aldı....

Karsusan Trabzon Yomra arsasını satacak!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri Sanayii A.Ş, 34.230.000,00 TL değerindeki Trabzon Yomra arsasını ihale usulü ile satacak...

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nde imar değişikliği!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nin Trabzon Yomra'daki arsasında imar değişikliği yapıldı.

Araplar tatil için gelip Karadeniz'den ev alıyor!

Körfez ülkesinden turistlerin ilgi odağı son yıllarda Karadeniz oldu. SY Group CEO’su Yaser Haddad, Arapların Trabzon'u çok sevdiğini söyledi. 

Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin 5 sorun mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel ve su baskınlarına ve Karadeniz Sahil Yolu Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı.

Doğu Karadeniz'e 2 bin dekarlık bahçe kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 2019'a kadar Doğu Karadeniz başta olmak üzere çeşitli yörelerde 2 bin dekar mavi yemiş bahçesi kuracak.

Su yolu nedir?

Torba Yasa ile Marmara Denizi ile Karadeniz arasında yapımı planlanan Kanal İstanbul Projesi için İmar Kanunu’na “su yolu” tanımı eklendi. Peki, su yolu nedir?

Batı Karadeniz'e 18 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, BAKGEP ile Batı Karadeniz Bölgesine 2019 yılına kadar 18 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

İstanbul'da 3 ilçeye 12 saat su verilemeyecek!

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi Eski Edirne Asfaltı’nda yer alan isale hattında branşman bağlantı çalışmaları yapılması nedeniyle Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Sultangazi'nin bazı bölgelerine, 11-12 Mayıs tarihleri arasında 12 saat su verilemeyecek.

1990 yılında Karadeniz, borularla Terkos Gölü'ne bağlanacakmış!

1990 yılında Avrupa Yakası'nın büyük bir bölümünün su ihtiyacını karşılayan Terkos Gölü'nde su seviyesinin düşmesi İSKİ'yi harekete geçirmiş. Kanallardan yararlanılarak Karadeniz'e karışan tatlı sular Terkos'a akıtılacakmış.

5 yıllık Batı Karadeniz Gelişim Projesi hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batı Karadeniz Gelişim Projesi hazırladıklarını, Batı Karadeniz'deki bütün illeri, Zonguldak başta olmak üzere geliştirmek istediklerini söyledi. Bu konuda 5 yıllık plan hazırlandı.

Karsusan'dan gayrimenkul alımı!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri, Trabzon'un Maçka İlçesi, Köyiçi Mevkii 122 ada,1 nolu parsel'deki 3.731,85 metrekare alana sahip gayrimenkulün geri alındığını KAP'a bildirdi.

Orta ve Doğu Karadeniz'e çok kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Orta ve Doğu Karadeniz'de bazı iller için çok kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Vatandaşlar ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırıma karşı uyarıldı.

Su rezervleri giderek yetersiz kalıyor!

Ülkemizde ilk kez olarak su ile ilgili mevzuat tek yasada toplanıyor, özellikle Karadeniz bölgesindeki dere yataklarına imar yasağı getiriliyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın su yasa taslağı üzerinde bir yıldır sürdürdüğü çalışmalar son aşamasına geldi

Giresun'da dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapattı!

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Yöresel Karadeniz mimarisi balıkçı barınaklarına yansıtılacak!

Darıca Su Ürünleri Kooperatifi ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) işbirliğinde başlatılan "Yöresel Karadeniz Mimarisi ile Balıkçı Barınakları" projesi kapsamında, Karadeniz mimarisinin balıkçı barınaklarına yansıtılması amaçlanıyor.

karsusan karadeniz su ürünleri Haberi

karsusan karadeniz su ürünleri

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:


"20.06.2013 18:36:37 tarihli Kap duyurumuzda belirttiğimiz üzere satışı gerçekleştirilen Trabzon İli Maçka İlçesi'nde bulunan gayrimenkulümüz Yakamoz Su Ürünleri Yetiştiriciliği Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin borcuna istinaden geri alınmıştır."


Gayrimenkulün Toplam Alım Bedelinin 650.000,00 TL olduğu...