11 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi altyapı çalışmaları

Kartal Belediyesi altyapı çalışmaları

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Belediyesi altyapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırdı!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde yağmursuyu-ızgara temizlikleri, asfalt yama ve kaplama, bordür ve kaldırım çalışmaları başta olmak üzere alt ve üstyapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kartal Soğanlık'ta önce tapu, sonra alt yapı sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Soğanlık'ta önce tapu, sonra da altyapı sorununun çözdü...

Kartal Belediyesi'nden çöken bina açıklaması!

Kartal Belediyesi, Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak'ta meydana gelen bina çökmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeyi sürdürüyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 14 haftada 2.619.122,94 lira ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alana 2.1 milyon TL ödedi!

Başkan Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 3 ayda 2 milyon 115 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 1.9 milyon TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara son 10 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 1 milyon 944 bin 820,13 TL ödeme yaptı.  

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 1.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara son 9 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 1.636.404,49 lira ödedi.

Kartal Belediyesi tapusuna alana 1.5 milyon TL ödedi!

“Tapusuz ikameti çözeceğim” sözü vererek yola çıkan Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürüyor. Kartal Belediyesi son 2 ay içerisinde toplamda 1 milyon 544 bin 455,32 TL ödedi...

Kartal Belediyesi'nden Kartal Stadı açıklaması!

Kartal Belediyesi; bazı basın yayın organlarındaki Kartalspor’un Kartal Stadı’nda riskli şartlarda antrenman yaptığı yönündeki haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.   

Kartal Belediyesi altyapı çalışmaları Haberi

Kartal Belediyesi altyapı çalışmaları

Kartal’ın 20 mahallesinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda geçtiğimiz ay boyunca yol bakım faaliyetlerine, asfaltlama çalışmalarından, altyapı çalışmalarına ve pek çok farklı alanda hizmetlerini sürdürdü.

2 bin158 metrekare kilittaşı, bin 213 metre bordür yapıldı 

Kartal Belediyesi teknik personelinin yerinde yaptığı tespit ve değerlendirmeler sonucu aciliyet durumları dikkate alınıp programlanarak Yol Yapım Amirliğine bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz ay, muhtelif cadde ve sokaklarda bin 213 metre yol bordürü ve 112 adet ağaç dibi bordürü döşemesi yapıldı. Yapılan tamir ve tadilat ile yol açma ve benzeri çalışmalardan dolayı ortaya çıkan bin 266 metreküp moloz ve hafriyat toplandı. Yeni açılan ya da var olan yolların tamir ve bakımı için toplam 409 metreküp bypass, stabilize ve mıcır serildi. Bozulan ya da tamiri gereken kaldırımların...