18 / 05 / 2024

kartal bölgesi değerlendirme raporu

kartal bölgesi değerlendirme raporu

Bu köşe’ den 29.02.2008 yılında kaleme aldığım “ Kartal yükseklere uçuyor “ yazımın; sonuçlarını görmek için Kartal bölgesini ziyaret ettim.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Şahintepe Bölgesi 1/100 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Şahintepe Bölgesi, 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Planına İlişkin Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi 5495 Parsel Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi Tersaneler Bölgesi 8138 Parsel (Eski 6303) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değişti!

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ait sınırların değişmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

kartal bölgesi değerlendirme raporu Haberi

kartal bölgesi değerlendirme raporu

Bugün öngörülerimin gerçekleştiğini görüyor Kartal ve Kendi adıma mutlu oluyorum.

O yıllarda; “ projeler vardır, Bahçeşehir, Ataşehir gibi bölgenin geleceğine yön verir. Projeler vardır  bölgedeki değişime yön verir. İşte Kartal'da değişim  " kentsel dönüşümden "önce gayrimenkul projeleri ile başlamış ”  tespiti ile yola çıkmışız...


Daha önce; “ Kartal; deniz, kara, demiryolu ve Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika uzaklığı ile tüm ulaşım araçlarını kullanılabilme avantajına sahip bir bölge. Anadolu yakasının cazibe merkezi olmaya aday “ dır demişiz; bugün Kartal, İstanbul Anadolu yakasının cazibe merkezi...


Yıllar önce ön gördüğümüz;  “ Kartal gayrimenkul projelerinin yarıştığı  " arena " olacak fikri ile arsa sahiplerine seslenerek “ Unutmayın ki arsalarınız  "üzerindeki projeler ve arkasındaki markalar " sayesinde  değer kazanır ” stratejisi   MESA, DKY, DUMANKAYA, DAP YAPI,...