18 / 05 / 2024

kartal cami yenileme çalışmaları

kartal cami yenileme çalışmaları

Kartal Belediyesi, Kartal’da bulunan Maarif-i Sultan Camii’nin bahçe kısmında yenileme çalışmalarına başladı.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın çevresinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında başlatılan yenileme çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı

Kartal'da fiziksel engelliler parkına cami planı iptal edildi!

Kartal sahilinde fiziksel engellilerin kullanması için park olarak düzenlenen alana cami yapmak için yapılan imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. 

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Kartal Soğanlık nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Kartal ilçesi Soğanlık'ta Sosyal Tesis Alanı, Cami, Park, Trafo ve Yol amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

İzmit Yeşil Cami yenilendi!

İzmit Belediyesi cami yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Yeşil Cami'deki tadilat çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak camiyi hizmete açtı

Kartal Havuzlu Park İstanbul'un balkonu olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Kentsel Yenileme Komisyon Meclis üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Ziyarette Kartal projesi hakkında bilgi verildi.

Kartal Maarif-i Sultan Camii’nin bahçesi yenilendi!

Kartal Belediyesi, Kartal’da bulunan Maarif-i Sultan Camii’nin bahçe kısmında yenileme çalışmalarına başladı.

Kartal'da dönüşüm durmuyor!

Kartal Belediye Başkanı Öz: "Kartal'ın merkezinde bir dini tesis alanına ihtiyaç var. Millet Ankara Caddesi'nde sokakta namaz kılıyor. Dünyada bir ilk olsun, kazıklar üzerinde denizin içine bir cami yapalım" dedi.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Mersin'de kentsel yenileme başlıyor!

Mersin'de Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'nin çalışmalarına start verildi. Tarihi doku korunarak şehir merkezinde Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı'ndan oluşan 6 noktada yenileme gerçekleştirilecek.

Ahmet Çamyar Alan Cami yenileme çalışmalarını inceledi!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, geçtiğimiz günlerde gece çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Ordu’nun Ünye ilçesi Hızarbaşı Kumarlı Mahallesindeki Alan Camii’nde incelemelerde bulundu.

kartal cami yenileme çalışmaları Haberi

kartal cami yenileme çalışmaları


Kartal Kordonboyu Mahallesi’nde bulunan Maarif-i Sultan Camii bahçesi, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlendi. Yağmurlu havalarda cami bahçesinde biriken suların tahliyesi amacıyla yağmur suyu düzenlemesi de yapılan cami bahçesi, vatandaşların kullanımına uygun hale getirildi. Kartal Maarif-i Sultan Camii’nde yapılan çalışmalarda 10 metreküp asfalt kırımı, 40 metre küp moloz alımı gerçekleştirildi. Kanallarda bulunan hasar 52 metre atık su kanalı, ekipler tarafından açılarak 52 metre pimaş döşemesi yapıldı. Bahçe düzenlemesi yapılarak 81 metre bordür, 410 metre kare kilit taşı döşendi.  Ayrıca 6 metreküp beton atılarak 12 sınır elemanı döşendi. Caminin bahçesinde başlatılan yenileme çalışmaları tamamlanarak cami bahçesi güzel bir görünüme kavuştu.



Kartal...