03 / 05 / 2024

Kartal Gök Deniz satılık

Kartal Gök Deniz satılık

Kartal Gök Deniz satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlandı. İçerisinde 204 adet daire bulunan proje toplam 35 bin metrekare alana sahip...

Kartal Yakacık Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal Yakacık 11847 ada, 304 parsel, 11807 ada 305 parsel, 2694 ada, 307 parsel, 2694 ada, 234 parsel ve 11786 ada, 306 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Emlak Konut Kartal Yakacık Parselleri değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kartal Yakacık Parselleri değerleme raporu yayınlandı.

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Hill Kartal Yakacık satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika kadat uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Hill Kartal Yakacık satış fiyatları 225 bin TL'den başlıyor.

Hill Kartal Yakacık ödeme planı!

Konum bilgisine göre Kadıköy-Kartal Metrosu Yakacık İstasyonu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede dairelerin alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Hill Kartal Yakacık ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları!

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları alanları ve konumlarına göre değişiyor. Marina'ya 8 dakika yakınlıkta olan proje buhar odası ve teras havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Kartal Güneyi dere yapı yaklaşma sınırı imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Kartal İlçesi, 1/5000 ölçekli Kartal Güneyi Dere Yapı Yaklaşma Sınırı ve Alanlarına plan notu düzenlenmesine ilişkin imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Soğanlık DKY Kartal güncel ödeme seçenekleri!

Lokasyon bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede 331 adet daire yer alıyor. Soğanlık DKY Kartal güncel ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Manzara Adalar Kartal kiralık!

Manzara Adalar Kartal kiralık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar projesi 975 adet konuttan meydana geliyor.

Cemal Gökçe: Boğaz Tüp Tünel Projesi trafiği artıracak!

Cemal Gökçe:“Yeni yol ve şerit ilaveleri yapıldıkça, bu yol ve ilave şeritler daha fazla trafik almakta ve tıkanmaktadır. Boğazı deniz altından iki yaka ile birleştirecek Boğaz Tüp Tünel Projesi tarihi yarımadayı otomobillerin baskısına sokacak.”

Kartal Gök Deniz satılık Haberi

Kartal Gök Deniz satılık

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Kartal Gök Deniz satılık daire alanları 81 metrekare ile 265 metrekare arasında değişiyor. 


Gökdeniz Kartal Rezidans'ın sosyal alanları arasında; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark bulunuyor.


İçerisinde 204 adet konutun bulunduğu Kartal Gök Deniz satılık daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projede satış süreci devam ediyor. 



7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Gökdeniz Kartal Residence, 26 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Proje, Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından yaşama geçiriliyor. 


Daire teslimlerinin Şubat 2016'da gerçekleşeceği Kartal Gök Deniz satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak dizayn...