08 / 05 / 2024

Kartal İz Park satılık ofis fiyatları

Kartal İz Park satılık ofis fiyatları

Kartal İz Park satılık ofislerle ilgili alan ve fiyat bilgisinin yanı sıra ödeme bilgileri de haberimizde yer alıyor

İş GYO Kartal Manzara Adalar'daki 38 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

İş GYO Kartal Manzara Adalar projesinde yer alan 38 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu. Peki Kartal Manzara Adalar projesindeki 38 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Habip Kartal tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Kartal Soğanlık'ta önce tapu, sonra alt yapı sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Soğanlık'ta önce tapu, sonra da altyapı sorununun çözdü...

İş GYO Kartal Manzara Adalar bağımsız bölüm değerleme raporu 2020!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 10047 ada'da yer alan 5 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı... 

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kartal'dan almamız gereken dersler var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Kartal'daki enkaz alanına geldi. Erdoğan, "Buradan almamız gereken dersler var." dedi.

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden!

Prava Kartal projesinde 4 bin 750 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden...

Konutta şampiyon ilçeler Beylikdüzü ve Kartal!

Mayıs ayı kampanyaları İstanbul gayrimenkul piyasasını da hareketlendirdi. 20 milyar liralık satışa imza atan inşaat firmaları satışlarını Avrupa yakasında en çok Beylikdüzü’nde, Anadolu yakasında Kartal’da artırdı. Satışın azaldığı ilçeler ise Şişli, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane oldu.

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kiler GYO'dan Beylikdüzü ve Kartal'a yeni proje!

2,7 milyar liralık beş projesi devam eden Kiler GYO, bu yıl Kartal ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje geliştirmeyi planlıyor. 

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Kartal İz Park satılık ofis fiyatları Haberi

Kartal İz Park satılık ofis fiyatları

İzpark projesi Kartal Bölgesi içerisinde Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor. Kartal İz Park satılık ofislerle ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor. 


Kartal İz Park projesi 8 bin metrekarelik inşaat alanında 102 ofisten meydana geliyor. Kartal İz Park içerisinde 4 blok bulunuyor. Projedeki ofislerin alanları 86 metrekare ile 776 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 




Kartal İz Park satılık ofis fiyatları!

Kartal İz Park satılık ofis fiyatları 675 bin liradan başlayarak yükseliyor. 


Kartal İz Park ödeme koşulları!

Kartal İz Park ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Yarısı peşin ödemelerde 30 ay vadelendirme yapılıyor. Yüzde 10'luk peşinata ise 24 ay 4 ara ödeme seçeneği sunuluyor. 


Kartal İz...