29 / 04 / 2024

kartal zirvesi

kartal zirvesi

Kartal Belediyesi tarafından ev sahipliği yapılan 'Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi' gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz "Dönüşümle ilgili halkımıza teknik ve hukuki destek verdik, kira yardımını ilk biz çıkarttık"dedi.

Turgay Tanes: Konut kredisi faizlerinde düşüş beklemiyoruz!

Kartal’ın kentsel dönüşümünü ve yatırımcılar için bölgenin potansiyelini anlatmak üzere “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı Kartal Zirvesi düzenlendi. Zirveye katılan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes Kartal bölgesini değerlendirdi.

Kartal'ın kimliği ve geleceği konuşuldu!

Kartal Belediyesi tarafından “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesi gerçekleşti. Zirvede, kentin değişen kimliği ve geleceği konuşuldu.

Amad Gayrimenkul’den Kartal Yatırım Zirvesi'ne destek!

Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”nde, ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sektörün önde gelen aktörlerinin katılımıyla mercek altına alındı.

Kartal, İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak!

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi..

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Maysı'ta!

‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Türkiye’nin en kapsamlı dönüşüm çalışmalarına imza atan Kartal Belediyesi, “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesini 10 Mayıs’ta Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda düzenliyor.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 10 Mayıs 2017 tarihinde Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'ni gerçekleştirecek.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Turgay Tanes: Konut kredisi faizlerinde düşüş beklemiyoruz!

Kartal’ın kentsel dönüşümünü ve yatırımcılar için bölgenin potansiyelini anlatmak üzere “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı Kartal Zirvesi düzenlendi. Zirveye katılan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes Kartal bölgesini değerlendirdi.

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

‘Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturan Kartal Belediyesi; 2 Haziran’da “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” temalı zirveyle bir ilki daha gerçekleştirdi.

Dumankayalar, Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi'ne katılacak!

İbrahim ve Ali Dumankaya, “Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım” zirvesinde bölgenin geleceğini değerlendirecek. Kartal’a yatırım yapan inşaat şirketlerinin yöneticileri ile Kartal Belediyesi’nin bir araya geleceği zirve 2 Haziran'da gerçekleşecek.

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 2 Haziran'da!

'Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturan Kartal Belediyesi; 2 Haziran’da “” zirvesi ile bir ilki daha gerçekleştiriyor.

Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi düzenleniyor!

İstanbul’un son yıllardaki yükselen değeri Kartal'ın potansiyelini ortaya koymak adına ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı bir dönüşüm zirvesi düzenleniyor.

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 2 Haziran'da!

İstanbul’un son yıllardaki yükselen değeri Kartal, 'Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturabilecek bir başarı hikayesinin altına imza atıyor.

kartal zirvesi Haberi

kartal zirvesi

'Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatınm Zirvesi "ne Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz'ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Kartal Belediyesi iştirak şirketlerinin yönetim kurulu başkanla rı ve müdürleri, uzmanlar, ekonomistler, basın mensupları ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri katıldı. "Artık her 30 yılda bir birilerinin zengin olduğu sistemin sona ermesi lazım" Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaptığı açılış konuşmasında, Kartal'ın bir balıkçı kasabasından sayfiye yerine, oradan sanayi kentine olan yolculuğunu anlattı. 2009 yılında Kartal Belediye Başkanı olmasıyla birlikte öngörü-vizyon, bilgilendirme ve örgütleme, doğru tanımlar ve özgün dönüşüm uygulamalarıyla literatüre katkıda bulunduğunu ifade eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, şunları söyledi: " Sizleri ağırlama onurunu verdiğiniz...