24 / 07 / 2024

kartalda dönüşüm başladımı

kartalda dönüşüm başladımı

Kartal Yakacık'ta "Deprem, Kentsel, Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında eski yapıların yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mal sahiplerinin önceki yıllarda tapularını aldıklarını belirterek, "Önce tapu, sonra yapı" dedi...

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Sahabiye'de kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Kayseri Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için yıkım çalışmaları başladı. 

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

İstanbul Bağcılar'da 190 konutta dönüşüm başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. Proje dahilinde 190 daire yenilenecek. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Önceki gün "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinin başladığını açıkladı.

İndirimli kentsel dönüşüm kredisi için başvurular başladı!

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor. Hükümet tarafından hayata geçirilen uygulama ile 200 bin liraya çıkan kentsel dönüşüm kredi limiti için başvurular başladı. İşte başvuru kentsel dönüşüm kredisinde başvuru detayları...

Konya'da büyük dönüşüm başladı! 

Konya'da bulunan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin, Konya Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınma süreci başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, Konya'daki bu dönüşümü kaleme aldı.

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

Alanya'da kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

Antalya'nın Alanya'nın ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Önceki gün başlayan çalışmalarda 5 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti 

kartalda dönüşüm başladımı Haberi

kartalda dönüşüm başladımı


Kartal Yakacık'ta "Deprem, Kentsel, Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında 8 parselin birleşmesiyle 2 bin 100 metrekarelik alanda dönüşüm çalışması başladı. Eski yapıların yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mal sahiplerinin önceki yıllarda tapularını aldıklarını belirterek, "Önce tapu, sonra yapı" dedi.


Kartal Belediyesi "Deprem, Kentsel, Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında ilçede yıkımlara ara vermeden devam ediyor. Yakacık Yenimahalle'de 8 parselin birleşmesiyle toplam 2 bin 100 metrekarelik alanın üzerindeki gecekondu ve eski binalar yıkıldı. Yerine 2 bloklu, 48 daireli, otoparklı sitenin inşa edileceği alanda gerçekleştirilen yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, mal sahipleriyle bilgi alışverişinde bulundu.


"ÖNCE TAPU, SONRA YAPI"


Bölgenin mülkiyet sorunu olduğunu belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Önce tapu, sonra yapı. Önce tapularını verdik, birleştiler....