29 / 04 / 2024

Kartalda dönüşüm devam ediyor

Kartalda dönüşüm devam ediyor

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartallı vatandaşları olası bir depreme karşı korumak amacıyla hayata geçirdiği “Deprem ve Yerinde Dönüşüm ” çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Deprem bölgesi için seferberlik devam ediyor! Yerinde dönüşüm kampanyası vatandaşlara yüz yüze anlatılıyor!

Deprem bölgesini hızla ayağa kaldırmak için hayata geçirilen ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ilgili afetzedeleri bilgilendirme toplantıları yoğun kalabalıkla hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanı Bulut, şu anda 59 il, 134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmasının devam ettiğini belirtti...

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Bünyan'da değişim ve dönüşüm başladı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülcüoğlu, “Bünyan´da değişim ve dönüşüm devam ediyor” şeklinde konuştu.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile Yeni Kocasinan'ı hızlıca şekillendirmeye devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi'nde de yıkımlar yapıldığını söyledi..

Kayseri Sahabiye Mahallesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında Sahabiye Mahallesi'nde yenileme çalışmalarına devam ediyor.

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'da 9 kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durum... 

Konya'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Konya'nın kalbinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Burdur'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kartalda dönüşüm devam ediyor Haberi

Kartalda dönüşüm devam ediyor

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartallı vatandaşları olası bir depreme karşı korumak amacıyla hayata geçirdiği “Deprem ve Yerinde Dönüşüm ” çalışmaları devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar kapsamında, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla “Evin Sitesi Yıkım Töreni” gerçekleştirilecektir.


Yakacık Çarşı Mahallesi Serdar Sokak üzerinde 14 blok ve 110 daireden oluşan Evin Sitesi’nin deprem ve yerinde dönüşüm kapsamındaki yıkım töreni; 27 Ekim Salı günü saat 11.00’da...