17 / 05 / 2024

Kartalda satılan köşkler

Kartalda satılan köşkler

1950 yılında Kartal'ın köyü olan Soğanlık'da 4 bin metrekare bahçe içinde akar suyu olan, 570 kütük çavuş üzümü, 100 kadar meyve ağaçları içinde 9 odalı bir köşk satılacakmış.

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

En çok satılan altın küpelerde yüzde 55 indirim! Çılgın fırsat başladı! Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında en çok satılan altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi.

Üç büyükşehirde en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu! En az 300 bin liraya alıcı buluyor

Sıfır otomobillerin cep yakan fiyatları ikinci el otomobillere olan ilginin artmasına neden oldu. Yaz aylarının gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı araba pazarında satışları yükseltti. Üç büyükşehirde en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte detaylar...

3 büyükşehirde en çok konut satılan o ilçeler!

TÜİK'in açıkladığı konut satış istatistiklerine göre en çok konut satışı büyükşehirlerde yapıldı. Peki, hangi ilçelerde konut satışlarında patlama yaşandı? İşte 3 büyükşehirde en çok konut satılan o ilçeler..

Kartal DKY Ada Evleri satılık!

Kartal DKY Ada Evleri satılık konut fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 36 ay firma bünyesinde vade yapılan proje 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Jardin Eden Pana Yapı satılık ev!

Konut alanlarının 170 metrekareden başladığı proje toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor. Jardin Eden Pana Yapı satılık ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 indirimin sağlanıyor.

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Kartalda satılan köşkler Haberi

Kartalda satılan köşkler

 SATILIK

  Bağ ve Bahçeli Köşk 


    Kartal'ın iyi havası ve suyu ile meşhur Soğanlık Köyü'nde (Yakacık'ın yanında) 4.000 küsur metrekare arazi içinde muhkem kagir 9 odalı elektriği, akar suyu bulunan köşk: Denizi ve Adalar'ı görür. Yanında suyu mebzul ve yeni motoru mevcut kuyusu vardır.

    Etrafındaki bahçede büyük asmalardan gayri 570 kütük çavuş üzümü vesair mutena cins üzüm bağı, 100 kadar ve çoğu büyük olmak üzere dut, incir, ceviz, şeftali, kiraz, erik, kayısı, elma, armut, zeytin vesair meyve ağaçları, yetişmiş güller leylaklar ve başka ziynet ağaçları ve ayrıca havuzu ve sebze bahçesi vardır. Kartal'dan köye kadar taksi işlediği gibi, Kadıköy'den köy sapak yoluna kadar Yakacık otobüsleriyle de gidilebilir. 

    Toprakla uğraşmak isteyenler, tebdilihava ihtiyacında olanlar, nekahat halindeki hastalar ve...