09 / 05 / 2024

Kartalkaya sezonu

Kartalkaya sezonu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Avcı, gelecek sezon kar yağışının az olması ihtimaline karşı "suni karlama" yapacaklarını ifade etti.

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Çay hasat sezonu açıldı! ÇAYKUR 3 günde 730 ton yaş çay aldı!

Çay hasat sezonu açıldı. Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürlüğü üreticiden 3 günde 730 ton yaş çay alımı yaptığı açıklandı.

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Zor günler geçiren kripto para piyasasında gözler 2023’e çevrilmişti. Öne çıkan bilgilere göre aşağıda incelenen 5 altcoinle boğa sezonu başlayabilir. İşte ayrıntılar…

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?

Yıllık izin sezonu açıldı. Yıllık izinden hangi günler düşüyor. Hangi günler yıllık izine dahil değil?

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil sezonu da açılırken, çalışanlar yıllık izinlerini kullanmaya başladı. Peki, yıllık izinlerde dikkat edilmesi gereken konular neler? İş yerinizden yıllık izin alırken hangi günleri yıllık izninize dahil etmemelisiniz? Tüm detaylar bu haberde.

Düğün Sezonu Açılırken Gelin Adaylarına A101’den Büyük Müjde! İşte gelin ürünlerinin fiyat listesi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz sezonu da açıldı açılacak. Dünya evine girmek isteyen binlerce insanın tercih ettiği yaz sezonu özellikle de düğün için tercih ediliyor. Bu süreçte gelin adaylarının alışveriş yükünü hafifletecek bir hamle de A101’den geldi. 

Kripto paralarda boğa sezonu geliyor mu?

Kripto paralarda boğa sezonu yeniden gündeme geldi. Yatırımcılar Bitcoin'de 53 bin ve 55 bin dolar seviyesini bekliyor...

Sea Homes sezonu yeniliklerle açtı!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

Van'da inşaat sezonu başladı!

Van'da inşaat sezonu başladı. Van'da erken başlayan inşaat sezonu kasım aylarına kadar devam edecek.

Ankara kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor!

Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurulu kararıyla, 31 Ekim'den beri arıza ve acil durumlar dışında altyapı çalışmalarına kapalı olan kazı sezonu 3 Nisan'da açılıyor.

Kars Kağızman'da inşaat sezonu açıldı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde uzun süren kış aylarından sonra havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonu başladı.

Kartalkaya sezonu Haberi

Kartalkaya sezonu

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine, sezonu kapattıklarını söyledi.


"Sezon, çok yoğun geçmedi" diyen Avcı, "Kar yağışı, çok kısıtlı olması nedeniyle beklentilerimizi karşılamadı ama buna rağmen, taşıma karla pistlerimizi 24 saat açık tuttuk. Geçen seneye nazaran kayıplarımız var" şeklinde konuştu.


Gelecek sezon kar yağışının az olması ihtimaline karşı "suni karlama" yapacaklarını ifade eden Avcı, "Bu seneyi  telafi etmek için önümüzdeki sezon suni kar çalışmamız var. En geç 1 Aralık'ta sezonu açacağız. Kar yağışı, ekim ayında başlıyor ama kar yeterli olmadığı için sezonu Aralık'ın 15'i gibi açıyoruz. Bu sene suni kar çalışmasıyla kayak sezonunu 1 Aralık'ta açacağız" ifadesini kullandı.


Avcı, kayak merkezindeki otellerin her yıl yüzde 90 dolulukla hizmet verdiğini, bu sezonda ise yüzde 75 doluluk yakaladıklarını anlattı.


Avcı, gelecek sezon 3...