02 / 05 / 2024

Kartepe 17 kilometre imar yolu açıldı

Kartepe 17 kilometre imar yolu açıldı

Kartepe Belediyesi tarafından kent içindeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla iki yılda 16 bin 825 metre uzunluğunda imar yolu açıldı. Ekipler, ana arter yollara bağlantıyı sağlayan yeni imar yollarını açma çalışmaları Acısu ve Sarımeşe'de sürüyor.

Bursa Doğancı Camii restore ediliyor!

Osmangazi’ye 17 kilometre uzaklıktaki Doğancı Köyü’nde bulunan ve Bursa’nın ahşap çatılı 4 camisinden biri olan 200 yıllık Doğancı Camii restore ediliyor.

Gölcük Erikli Düzü Yaylası turizme açılıyor!

Gölcük’ün şehir merkezinden uzak ve yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, turizme açılarak vatandaşın hizmetine sunulacak.

İstanbul’daki 17 tünel projesi 2019'a kadar tamam!

İstanbul'da 2019’a kadar 98 kilometre uzunluğundaki 17 tünel projesi hizmete alınacak. 2019 sonrası ise 47 kilometre uzunluğundaki 11 tünelin tamamlanmasıyla 2023’e kadar İstanbul’un altına 145 kilometre yeni yol inşa edilecek.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında 2 oturum halinde 17 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Toplantı şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında canlı yayınla izlendi.

Kartepe'de 17 kilometre imar yolu açıldı!

Kartepe Belediyesi tarafından kent içindeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla iki yılda 16 bin 825 metre uzunluğunda imar yolu açıldı. Ekipler, ana arter yollara bağlantıyı sağlayan yeni imar yollarını açma çalışmaları Acısu ve Sarımeşe'de sürüyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları!

Denizİstanbul Mercan Konakları için 48 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları güncel fiyatları ne kadar?

Moment Beştepe ofis fiyatları!

Moment Beştepe ofis fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2 blok halinde inşa edilen proje Çevre Yolu'na 17 kilometre, Eskişehir Yolu'na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim için satış ofisi ile 0212 696 53 52 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta olan projenin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Deniz İstanbul Konutları ödemeleri!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre kadar uzaklıktan bulunan proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor. Deniz İstanbul Konutları ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu resimleri!

Ödemelere göre 60 aya kadar vadelendirilen proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. İşte Deniz İstanbul Keleşoğlu resimleri...

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı!

Denizİstanbul Mercan Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi kullanabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Kartepe 17 kilometre imar yolu açıldı Haberi

Kartepe 17 kilometre imar yolu açıldı

Kartepe Belediyesi tarafından kent içindeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla iki yılda 16 bin 825 metre uzunluğunda imar yolu açıldı.


Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent içerisindeki ulaşımı rahatlatmak amacıyla iki yılda yaklaşık 17 kilometre uzunluğunda yol açıldı. Ekipler, ana arter yollara bağlantıyı sağlayan yeni imar yollarını açma çalışmaları Acısu ve Sarımeşe mahallelerinde sürüyor. Belediye tarafından belirlenen yeni imar yolları açma çalışması kapsamında son 2 yılda 120 yeni sokağı ulaşıma açtı. Toplamda 16 bin 825 metre uzunluğunda yeni imar yolları için 73 bin 745 ton malzeme serimi gerçekleştirilerek, ulaşıma açıldı.

Öte yandan Kartepe Belediyesi ekiplerince Acısu mahallesi Gökay, Karapınar, Dalyan sokakta 119 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde yeni açılan imar yolu için 600 ton stabilize malzeme serildi.


Milliyet



Haber Kocaeli Bizim Yaka'da şöyle...