08 / 05 / 2024

karton bardak çizim

karton bardak çizim

İnşaat mühendisi Emre Türk, geri dönüştürülebilir karton kahve bardaklarına birbirinden renkli çizimler yapıyor. 25 yasındaki Türk, hobi olarak basladıgı karton boyamayı hem kendini yansıtmak için hem de geri dönüsüm için yapıyor.

Meclis'te çaya yüzde yüz zam! Bakın kaç lira oldu?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemek fiyatları sürekli tartışma konusu olmuştu. Meclis Lokantası'nda uygun fiyatlarıyla bilinen bir bardak çayın fiyatı, yüzde 100'lük bir zamla artarak 2 liraya yükseltildi.

Kahve tiryakilerine müjde! Otomatik öğütücülü Krups KM8328 filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Günde en az 1-2 bardak kahve içmeden kendine gelemeyen kahve tiryakilerinin en çok aradığı ürünlerden biri kahve makinesi oluyor. Piyasaya iddialı bir giriş yapan Krups ise KM8328 filtre kahve makinesini üreterek farkını yeniden ortaya koyuyor.

Bosch’tan kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesinde dev indirim!

Günde en az birkaç bardak kahve içmeden kendine gelmeyenler için filtre kahve makinesi oldukça cazip bir ürün olarak yoğun ilgi görüyor. Bosch da hem kahve tiryakilerine özel TKA6A044 filtre kahve makinesini üretti ve hem de bu ürüne indirim yaptı.

30'lu yumurta fiyatları bir yılda ikiye katlandı! Migros, CarrefourSA, Macrocenter'da yumurta fiyatları ne kadar?

Bir karton 30'lu yumurtanın toptancıdan çıkış fiyatı 80 Türk Lirası seviyelerinde. Ancak markete gidene kadar fiyat 120 lirayı buluyor. Peki Migros, CarrefourSA, Macrocenter'da yumurta fiyatları ne kadar? İşte 23 Eylül 2023 fiyat listesi...

A101’de karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına sayılı günler kala A101’e kırtasiye ürünleri dahil her çeşit ürün geldi. Bu kapsamda, karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te peşin fiyatına 6 taksit fırsatı! Kahve makinesi, buzdolabı, bardak, halı...

ŞOK Market 5 Temmuz indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İşte ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğu...

A101’de Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düştü!

Temmuz ayına girer girmez yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaşan A101, yeni indirimlerinin 6 Temmuz itibarıyla geçerli olacağını duyurdu. Buna doğrultuda, Arzum çay makinesi 749 TL’ye, sinek öldürücü 139 TL’ye, termos bardak 179 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 6 Temmuz 2023...

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sarsur tarafından kuruldu.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Jumbo'dan Anneler Günü'ne özel yüzde 50 indirim! Çatal-Bıçak takımı, çaydanlık, tencere, bardak...

Anneler Günü'nde Jumbo adlı mağaza müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Bu özel fırsat kapsamında müşterilere yüzde 50 indirim sunulacak. Bu indirim, birçok üründe geçerli olacak? Peki Jumbo'nun indirimli ürünleri ve güncel fiyat listesi...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

karton bardak çizim Haberi

karton bardak çizim


Özel sektörde insaat mühendisi olarak çalısan Emre Türk, karton bardaklara yaptıgı çizimlerle internette bir fenomen haline geldi. Kahve içmeye gittigi dükkanlarda içtigi kahvenin bardaklarını atmıyor, üzerlerine amatör çizimlerini yapıyor ve takipçileriyle paylasıyor. 25 yasındaki Türk, hobi olarak basladıgı karton boyamayı hem kendini yansıtmak için hem de geri dönüsüm için yapıyor. Ankara'daki evinin bir bölümünü çizim yaptıgı bardaklarla doldurmus. Çizim konusunda herhangi bir egitim almayan Emre Türk "Bir süre sonra kahve dükkanında en iyi vakit geçirenlerden biri olacagım aklımın ucundan bile geçmezdi. Her gün destek mesajları alıyorum, birçok kisi blogumdan aldıgı cesaretle ilk çizimlerini benimle paylasıyor. Hepsine tek tek cevap yazıyorum" diyor. Dünyada bu isi sanat olarak yapan Malezyalı Cheeming Boey'in fanatikleri de çok fazla. Elinde kagıt olmadıgı için kahve...