01 / 05 / 2024

Kaş Hidayet Koyu kaçak yapılaşma

Kaş Hidayet Koyu kaçak yapılaşma

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Vestel koyu Inox buzdolabı fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vestel koyu Inox buzdolaplar, mutfakta şıklığın adresi oluyor. Peki Vestel koyu Inox buzdolabı fiyatları kaç lira? İşte Vestel koyu Inox buzdolabı 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dacia Lodgy 56 bin TL zamlandı! Dacia Lodgy fiyatı kaç lira? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dacia Lodgy, iç tasarımındaki parlak siyah orta paneli, koyu karbon ön paneli, krom havalandırmaları ve Stepway özel döşemesiyle tüm dikkatleri topluyor. Peki Dacia Lodgy Haziran fiyatları belli oldu mu? Dacia Lodgy fiyatı kaç lira? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dacia Lodgy fiyatları kaç lira? En ucuz Dacia Lodgy ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Dacia Lodgy, iç tasarımındaki parlak siyah orta paneli, koyu karbon ön paneli, krom havalandırmaları ve Stepway özel döşemesi ile göz dolduruyor. Peki Dacia Lodgy fiyatları kaç lira? En ucuz Dacia Lodgy ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Muğla İnceburun Koyu'ndaki kaçak inşaata tepki!

Muğla'nın Fethiye ilçesi İnceburun Koyu'nda bir araya gelen çevreci ve denizciler, kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini açıklayarak, tepki gösterdi. 

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

Kaş Hidayet Koyu kaçak yapılaşma Haberi

Kaş Hidayet Koyu kaçak yapılaşma

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özer, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Özer, ''Aşağıdaki sorularımın T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak yanıtlanması için bilgilerinizi ve gereğini arz ederim'' diye konuştu.

Özer, açıklamalarına şu şekilde devam etti:
''Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet koyunda, 5 yıl önce, eski yapıya onarım izni alarak başlayan bir girişim 13 odalı lüks bir butik otel ve plaj tesisleriyle sonuçlanmış, Orman İşletmesi dava açmış, Kaş Kadastro Mahkemesi koydaki arazinin orman vasfıyla Hazine adına tescil edilmesine hükmetmiş, koy 3. derece doğal sit alanında bulunduğu için bu kaçak işletme hakkında Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu tarafından yıkım...