04 / 05 / 2024

kaş kalkan yol projesi

kaş kalkan yol projesi

Kaş Turizm ve Kültür Derneği, Kaş-Kalkan Otoyolu projesinin doğal varlıklara zarar vereceği gerekçesiyle iptal edilmesi için çağrıda bulundu.  

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

B sınıfı ehliyeti olanlara duyurulur! O ödemelerden kaçar yol yok!

B sınıfı ehliyeti bulunan sürücüler için bir açıklamada bulunuldu. İşte ehliyet sahiplerini ilgilendiren o açıklama!

Satıştan kalkan iPhone 11 mayıs ayına özel yeniden MediaMarkt'ta! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

MediaMarkt, son derece cazip fiyatlarla satışa sunulan iPhone 11 modellerine yer veriyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen detaylara göz atın!

Satıştan kalkan iPhone 11 MediaMarkt'ta! Bu fırsat ayağınıza bir kez gelir, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası MediaMarkt, satıştan kalkan iPhone 11 modellerini müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin! Aşağıda detaylar yer alıyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 Vatan Bilgisayar'da! Bu fırsat ayağınıza bir kez  gelir, aman kaçırmayın!

Teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, satıştan kalkan iPhone 11 modellerini satışa çıkardığını duyurdu. Bu fırsat ayağınıza bir kez  gelir, aman kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar...

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Satıştan kalkan iPhone 11 ve iPhone 13 Pro Max tekrar inanılmaz indirimle BİM'de! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Fırsatı kaçırmayın! BİM'de yeniden satışa sunulan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 ile hem uygun fiyatlı hem de yüksek kaliteli performanslı bir telefon sahibi olabilirsiniz. Stoklar sınırlı olduğundan, acele ederek bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz!

İşte fırsat! BIM'de satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de. Hem uygun fiyat hem de kaliteli performans için acele edin. Bu fırsatı kaçırmayın, stoklar sınırlı!

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak indirim! BİM ve A101'den sonra şimdi Troy'da! 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak takas indirimi sunuldu. Hemen bakın, ayrıntıları öğrenin...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya çılgın indirim! Bu fiyata piyasada kalmadı! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya inanılmaz bir indirim yapıldı! Bu fiyata başka bir yerde bulamazsınız! Peki, iPhone 13 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte  16 Mart 2023 fiyat listesi..

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

kaş kalkan yol projesi Haberi

kaş kalkan yol projesi

Antalya’da Kaş Turizm ve Kültür Derneği, dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nı da içine alan Kaş-Kalkan Otoyolu’nun, ilçenin kültürel ve doğal varlıklarını tahrip edeceği gerekçesiyle iptal edilmesi çağrısında bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü’nce 28.7 kilometre uzunluğunda iki gidiş, iki dönüş olmak üzere 4 şeritli yapılması planlanan “Kaş-Kalkan Yolu” projesine ilişkin “ÇED gerekli değildir” kararı, mahkemece iptal edildi. Kaş Turizm ve Kültür Derneğinin, yolun 2 bin 842 metrelik l’inci Derece Doğal Sit Alanı kısmıyla ilgili, Tabiat Varlıklarını Koruma Komis-yonu’nun verdiği iznin iptali için açtığı dava ise sürüyor.


Zarar verir

Kaş Turizm ve Kültür Derneği, projenin hayata geçmesi halinde yaşanacağı öne sürülen doğal ve kültürel zararların ele alındığı bir rapor hazırladı. Raporda, yolun doğal ve arkeolojik sit alanlarının neredeyse...