30 / 04 / 2024

kaş kiralık restoranı

kaş kiralık restoranı

Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Hükümet Caddesi'nde yer alan restoranı kapalı teklif usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te 5 yıllığına kiraya verecek.

Kiralık konutlara ilişkin denetimler sıklaştı! Usulsüzlük yapanlara 7.2 milyon TL ceza kesildi! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralık konutlara ilişkin denetimlerin artırıldığını belirtti. İşte Bakanlığın vergi kayıp ve kaçağını önlemek için gerçekleştirdiği denetimler ve sonuçları...

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Kiralık evlerde ayar kaçtı! Kiracılardan istenen şartlar pes dedirtti!

Son zamanlarda kira fiyatlarında yaşanan artış ve ev sayısında ki düşüş nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar bir hayli zor durumda. Tüm bu zorluklara rağmen ev sahiplerinin kiracılardan istedikleri belgeler ise pes dedirtti.

Kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! 3 büyük ilde kira fiyatları kaç lira oldu? İşte zirvedeki o il!

Sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü Mayıs ayı raporunu yayımladı! Rapora göre Türkiye genelinde ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatındaki yıllık artış oranı Nisan ayında yüzde 182,7 olurken ortalama kiralık konut ilan metrekare fiyatı 48,5 TL'ye arttı.

Kiralık evlerde ipin ucu kaçtı, Uzman isim uyardı! Kiracıları zor günler bekliyor

Kira fiyatlarında yaşanan artış Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri durumundayken ev sahiplerinin keyfi zam uygulaması kiracıları zor durumda bırakıyor. Yetkililer kiralık evlerde kontrolsüz artışın önü alınmazsa krizin içinden çıkılmaz bir hal alacağı konusunda uyarıyor.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Elazığ'da kiralık dairelere talep arttı!

Elazığ depreminde evi zarar gören vatandaşların kiralık daire arayışı başladı. Peki bölgede kiralık daire fiyatları kaç TL? İşte Elazığ'da kiralık daire fiyatları...

Çatalca satılık ve kiralık dairede Mart'ın favorisi

Emlakjet.com'un mart ayı verilerine göre, şubat ayına kıyasla satılık ve kiralık daire aramasındaki favori ilçe Çatalca oldu. İnternetten satılık daire aramasında Çatalca'dan sonra sırayla Bahçelievler, Sancaktepe, Şile ve Kağıthane gelirken, Şile sıralamada ilk beşe girmesiyle dikkat çekti.

Van'da kiralık konut fiyatları arttı!

REIDIN Emlak Endeksi verilerine göre geçen ayın kiralık konut fiyatları en çok artan üçüncü şehir Van oldu. Uzmanlara göre terörden kaçan halkın Van’a taşınmasından dolayı bölgede kiralık konut fiyatları arttı.

Nef 03 Kağıthane'de kiralık daireler 1.500 TL'den başlıyor!

Nef 03 Kağıthane'de aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunuyor. Hemen teslim edilen Nef 03 Kağıthane'de dairelerin satış fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

Günlük kiralık evler denetim altına alınacak!

Oda Başkanı Mehmet Gönen, “Günlük kiralık evler, suçlu yatağı oldu. Terör eylemi gerçekleştiren kişiler, uyuşturucu kaçakçıları, aranan şahıslar ve fuhuş sektörü için çok elverişli. Denetim altına alınmalı” dedi

Kaş Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık restoran!

Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Hükümet Caddesi'nde yer alan restoranı kapalı teklif usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te 5 yıllığına kiraya verecek.

Derince 60 Evler Parkı'nda belediyeden 1.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık restoran!

Derince Belediye Başkanlığı; Kocaeli Derince 60 Evler Parkı'ndaki restoran, kafe ve çay bahçesini 10 yıllığına kiraya veriyor. Restoran, kafe ve çay bahçesinin 10 yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

kaş kiralık restoranı Haberi

kaş kiralık restoranı


Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Hükümet Caddesi'nde yer alan restoranı kapalı teklif usulü ile 5 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu restoranın ihalesi, 8 Ocak 2015 tarihinde saat 15.00'te Kaş Belediyesi Başkanlık odasında yapılacak.



İHALE İLANI:


24 ADA 1 PARS.ANDİFLİ MH. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 631.


KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İŞYERİ KİRAYA VERİLMESİ İHALE İLANI


1. Belediyemize ait Merkez 24 ada 1 parseldeki Andifli Mahallesi Hükümet Caddesi içerisinde bulunan 2/A nolu taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35a. maddesi gereğince Kapalı Teklif Arttırma usulü ile Restoran olarak 5 (beş) yıllığına kiraya verilecektir.


2. İhale tarih ve saati aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. İhale, Kaş Belediyesi Başkanlık odasında yapılacaktır.


3. Geçici teminat bedelleri ile işin yıllık muhammen bedeli KDV hariç aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.


4. İhaleye katılmak için;


4.1 Gerçek Kişilerin Sunacağı Belgeler


4.1.1...