05 / 05 / 2024

Kaş Limanı

Kaş Limanı

Dünyaca ünlü Fethiye'deki yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a rakip olan Kaş'ta 2 firma tatilcilere yamaç paraşütü yaptırıyor

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Datça’da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Datça ilçe merkezine 15 kilometre mesafedeki, imara kapalı olan Sarı Liman mevkisinde yapılan kaçak inşaat yıkıldı.

Ordu fındığı için demiryolu ağı ve liman talebi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, kentte üretilen 1 milyar dolar değerindeki fındığın konteyner taşımacılığına elverişli bir liman ve demiryolu ağı olmadığı için başka iller üzerinden dış pazara satıldığını kaydetti.

Kocaeli Dubai Port Limanı kaçak mı?

ÇEKÜL Vakfı Şube Başkanı Numan Gülşah, “Dubai Port Limanı Kocaeli İdare Mahkemesi tarafından verilmiş olan kararla iptal edilmiştir. Yasa dışı yollarla Dubai Port Liman inşaatı bitirilmiştir. Liman kaçaktır.” şeklinde konuştu.

Mudanya Ketendere'ye Ro-Ro limanı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sanayi ve üretim şehri Bursa için Ro-Ro limanının kaçınılmaz olduğunu söyledi. İmar değişikliği ile ilgili plan oy çokluğu ile kabul edilirken, CHP ve MHP’li üyeler ret oyu kullandı.

İnebolu Limanı’nın özelleştirme ihalesi gerçekleşti!

İnebolu Limanı'nın özelleştirilmesi için EKOL, CE-KA, ÇELİKLER, ETİBAKIR A.Ş. ve ELON firmaları şartname aldı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından İnebolu Limanı’nın özelleştirme ihalesi gerçekleşti. İhaleye, üç firma teklifte bulundu.

Batıçim'den Aliağa Nemrut Limanı'na yatırım atağı!

PETKİM’in Aliağa’da Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak liman yatırımı sürerken İzmir’in önde gelen bir başka sanayi kuruluşu Batı Anadolu Çimento'da (Batıçim), yine Aliağa Nemrut’taki limanında yatırım atağı başlattı.

1939 yılında Balıkhane binası başka yere nakledilecek!

1939 yılında Prost'un planı mucibince Eminönü ile Unkapanı arasındaki istimlak sahasında bulunan Balıkhane binası başka yere nakledilecekmiş. Yıkılacak Balıkhane binasının liman mıntıkasına veya Arnavutköy'e nakli düşünülmüş.

Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarımı yapıldı!

Antalya'ya yapılacak olan Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarım projesi tamamlandı. Bakanlık yetkilileri, Antalya, Alanya, Gazipaşa, Kumluca, Demre ve Kaş'ta incelemelerde bulundu.

Alsancak Limanı taşınacak mı?

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Alsancak Limanı'nın kentin tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ve başka bir yere taşınmaması gerektiğini dile getirdi..

Abdülaziz Ediz: Alsancak Limanı'nı kaldırma lüksümüz yok!

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Alsancak Limanı'nın kentin tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu ve başka bir yere taşınmaması gerektiğini dile getirdi

Kaş Limanı Haberi

Kaş Limanı

Kaş'ın kuzeyinde yer alan Kırdavlı Tepesi'nin 600 metrelik pistinden atlayan tatilciler, yolculukları boyunca gökyüzünde unutulmaz dakikalar yaşıyor.



Türkiye'nın en önemli alternatif turizm merkezlerinden biri olan Kaş'ta yerli ve yabancı turistler, denizin yanında doğa sproları da yaparak keyifli anlar yaşıyor.

Tatilcilerin başlıca tercihi ise yamaç paraşütü. Dünyaca ünlü Fethiye'deki yamaç paraşütü merkezi Babadağ'a rakip olan Kaş'ta 2 firma tatilcilere yamaç paraşütü yaptırıyor. Kaş'ın kuzeyinde yer alan Kırdavlı Tepesi'nin 600 metrelik pistinden atlayan tatilciler, yolculukları boyunca gökyüzünde unutulmaz dakikalar yaşıyor. Kırdavlı Tepesi'nden atlayış yapmak isteyenlar münibüslerle atlayış noktasına geliyor.


ELBİSELER TAM DONANIMLI

Atlayış öncesi özel kıyafetler giyen tatilciler, önce usta pilotlardan teorik ev uygulamalı bilgiler alıyor. Ardın sıra usta pilotlarla atlayış yapmaya geliyor. Tam donanımlı elbiselere atlayışa hazır bir şekilde bekleyen maceraseverler, uygun rüzgarla birlikte...