03 / 05 / 2024

Kaş ulaşım projesinin arazisi

Kaş ulaşım projesinin arazisi

Ulaştırma Bakanlığı’nın Kaş’a planladığı havalimanı için ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Proje için tahsis edilen arazinin, İstanbul Atatürk Havaalanı’nın iki katına yakın olduğu ortaya çıktı.

Öğrencilere son dakika ulaşım desteği müjdesi! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında verdikleri ulaşım desteğinin bu eğitim-öğretim yılında da süreceğini dile getirdi. İşte detaylar...

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Kaş ulaşım projesinin arazisi Haberi

Kaş ulaşım projesinin arazisi

Ulaştırma Bakanlığı’nın Kaş’a planladığı havalimanı için ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Demre sahilinin kitle turizmine açılmak istenmesiyle burada yapılması düşünülen 5 yıldızlı otellerin yatırımcıları havalimanı projesinin inşasına talip oldu. Ancak Türkiye’de kitle turizminin dışında kalmayı başarabilen önemli merkezlerin başında gelen Kaş’taki turizmciler ve sivil toplum örgütleri havaalanının ilçenin sonunu getireceğini savunuyor. Havaalanıyla ilgili çekinceleri sıralayan bir rapor hazırlayan Kaşlı sivil toplum örgütleri, proje için tahsis edilen alanın İstanbul’daki Atatürk Havalimanı’nın iki katına yakın olduğu bilgisine yer verdi.

HAVAALANINA KARŞI RAPOR

Antalya’nın batısında yapılması düşünülen kentin 3. havaalanı projesi için seçilen Kaş’ın Pınarbaşı Mahallesi’nde köylüler ve turizmciler ayaklandı. Uluslararası nitelikte olacağı açıklanan havaalanının Kaş’ın sonunu getireceğini savunan ilçedeki sivil toplum örgütleri ve turizmciler 7 sayfalık bir rapor hazırlayarak çekincelerini yetkililere iletti. Aralarında, Kaş...