27 / 04 / 2024

Kaşgar ve Hotan yeni iş merkezleri

Kaşgar ve Hotan yeni iş merkezleri

Doğu Türkistan'ın başkenti Urumçi 'de faaliyet gösteren Türkiye Ticaret Merkezi, Türk ürünlerine olan ilgi nedeniyle Kaşgar ve Hotan kentlerinde de yeni iş merkezleri açmayı planlıyor...

Kartal, Kağıthane ve Basın Ekspres’in birleştiği 'Altın Üçgen' dönüştürülmeli! Megakent için flaş açıklama!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili konuştu ve öncelikli dönüşmesi gereken yerleri paylaştı. İşte Kabadayı'nın o açıklamaları...

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

İBB, Kağıthane ve Pendik'te arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ve Pendik ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kağıthane ve Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

Serkas Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkas Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deborah Lusamba Kasanda, Nenette Tshıka Ilunga ve Serge Lusamba Kasanda ortaklığında kuruldu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Dövizi olanlar dikkat! Dolar, euro ve sterlinde son dakika gelişmesi!

Döviz kuru, yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Hem alışverişte hem de yatırım amaçlı döviz kullananlar evden çıkmadan önce arama motorlarında “Dolar kuru bugün kaç TL?” ve “Euro ve sterlin ne kadar?” araştırması yapıyor. İşte son dakika döviz fiyatları...

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

BİM’de Blume tuvalet kağıdı 26,50 TL, Blume kağıt havlu 28,50 TL'den satılıyor! Duyan koşuyor! 7 Mart 2023 fiyat listesi

BİM 7 Mart 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Katalogda indirimli ürünler arasında  Blume tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları dikkatleri çekti. İşte 7 Mart kataloğu 2023 fiyat listesi...

Kaşgar ve Hotan yeni iş merkezleri Haberi

Kaşgar ve Hotan yeni iş merkezleri


Doğu Türkistan'ın başkenti Urumçi'de faaliyet gösteren Türkiye Ticaret Merkezi, Türk ürünlerine olan ilgi nedeniyle Kaşgar ve Hotan kentlerinde de yeni iş merkezleri açacak.


Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin merkezi Urumçi'de hizmet veren Türkiye Erdaoqiao Ticaret Merkezi, Uygurlar başta olmak üzere Çin vatandaşlarına Türk ürünleri satıyor. Sadece Türkiye'den ithal edilen ürünlere ulaşılan merkeze Uygur Türkleri büyük ilgi gösteriyor.


Urumçi'nin en eski ve en turistik bölgesi olarak bilinen Büyük Pazar'ın hemen yanında yer alan Türkiye Ticaret Merkezi, 2012 yılının Eylül ayında hizmete girdi.


Türkiye Erdaoqiao Ticaret Merkezi'nde Türkiye'den gelen gıda, tekstil ve hediyelik eşya gibi çok çeşitli ürünler satılıyor. Merkez, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın geçen yıl yaptığı ziyaretle resmen hizmete girdi.

Merkezde Uygurların yanı sıra, Türkiye'den gelen girişimcilerin dükkânları bulunuyor. Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin başkenti...