29 / 04 / 2024

KASİAD üyeleri 3. bogaz köprüsü incelemeleri

KASİAD üyeleri 3. bogaz köprüsü incelemeleri

KASİAD üyeleri 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaat sahasına teknik gezi düzenledi. 70 kişilik bir heyet, önce proje hakkındaki teknik detaylardan oluşan bir sunum izledi...

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

A101 haftanın yeni kataloğunu yayınladı: Türk kahvesi 10 TL! A101 3 Kasım 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri yeni haftaya dopdolu katalog ile başlıyor. 3 Kasım Perşembe günü satışa çıkacak katalogda yine yok yok.. İşte A101 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 386 bin 285 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 436 bin 462 oldu.

Kasım 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla!

Kira sözleşmeleri Kasım 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılar Kasım 2021 kira artış oranlarını merak ediyor. Peki Kasım 2021 kira artış oranları ne oldu? İşte Kasım 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla...

Ankara Keçiören Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Kasım'a ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Keçiören Millet Bahçesi ihalesini 3 Kasım tarihine erteledi.

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Oyakkent 3 Silüet: Oyakkent 3. Etap'ın adı belli oldu!

Konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyakkent 3. Etap projesinin adı belli oldu. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje Oyak 3 Silüet adıyla yükselecek.

Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı!

Türkiye Bankalar Birliği, son 3 yılda bankaların 193.5 milyar TL'lik krediyi yeniden yapılandırdığını finansal yeniden yapılandırma anlaşması verilerinin dipnotunda duyurdu. Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 7,3 arttı!

İngiltere'de bu yıl konut fiyatları son 6 yılın en yüksek artışı yaşadı. 7.3 artan konut fiyatlarının gelecek yıl düşmesi bekleniyor. 

Kasım'da toplam 25,3 milyar TL'lik 1.009 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kasım'da toplam 25,3 milyar TL sabit yatırım tutarı olan 1.009 teşvik belgesi düzenledi. Öngörülen istihdam yaklaşık 34 bin kişi oldu.

KASİAD üyeleri 3. bogaz köprüsü incelemeleri Haberi

KASİAD üyeleri 3. bogaz köprüsü incelemeleri

KASİAD üyeleri 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi inşaat sahasına teknik gezi düzenledi. 70 kişilik bir heyet, önce proje hakkındaki teknik detaylardan oluşan bir sunum izledi. Proje Kontrol Direktörü Cem Erer heyete projenin gelişmelerini ve yapılan çalışmaları anlattı. ICA iş Sağlımı. İş Güvenliği. Kalite ve Çevre Direktörü Alper Baysal ise projenin çevresel ve sosyal etki değerlendirmesi süreciyle ilgili bilgi verdi. Heyet, köprü kulelerinin yapımının devam ettiği şantiye alanını da ziyaret etti. 


Kocaeli Aktif Sanayici ve İş adanılan Derneği Komite Koordinatörü Musa Önder. ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Demeğimize bağlı mühendis ve mimarlarımızın böyle ender projeleri görüp, bundan faydalanması nedeniyle bu teknik geziyi düzenledik. Bu proje mühendislik harikası bir proje. Dünyada eşi ve benzeri çok az olan bir proje. Sadece...