29 / 04 / 2024

kaşıbeyaz satır arası

kaşıbeyaz satır arası

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş...

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapu, birden çok kişinin gayrimenkulde hakkı olduğunu belirten bir tapu türüdür. Bu tür tapuda, herkesin hissesi bellidir. Hisseli tapuya sahip olan bazı kişiler başka birine satışının olup olmadığını merak ediyor. Peki hisseli tapu dışarıdan birine satılabilir mi?

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Akaryakıt fiyatlarında son dakika depremi! Benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Sürücüler şimdi bakın!

Benzin ve motorin litre fiyatları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki bugün benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte 24 Ağustos 2023 fiyat listesi..

Koçtaş’ta vantilatör fiyatları resmen dibi gördü! Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’de büyük fırsat!

Ev yapı malzemeleri konusunda öncü firmalardan Koçtaş, yaz aylarının da gelmesiyle vantilatör satışlarına hız verdi. Koçtaş, Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’ü satışa çıkardı.

BİM az önce duyurdu! Çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düştü!

16 Haziran’dan itibaren BİM’de indirime girecek ürünlerin kataloğu paylaşıldı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

O marketten dev indirim; Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bebek bezi her şeyin fiyatı düştü

Ayçiçek yağı, beyaz peynir, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bulaşık tableti, bebek bezi ve daha birçok üründe yapılan indirimler vatandaşların yüzünü güldürdü. İndirim haberini alan marketin yolunu tuttu. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Sürücüler aman dikkat! 

Pek çok sürücü son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatları kaç TL? Sürücüler aman dikkat! 

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Migros'ta kırmızı ve beyaz et ürünlerine çılgın yüzde 35'e varan indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Migros'ta kırmızı ve beyaz et ürünlerine çılgın indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Onlara her zaman ihtiyaç var! Mini fırınlar kaç lira? 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Boyutları küçük olduğu için genelde tezgah üstünde kendine bir yer edinen mini fırınlar çok revaçta. Her bütçeye uygun fiyatlarıyla dikkat çeken mini fırınlar Teknosa'da kaç liraya satılıyor?

Arçelik 8314 Tam Boy Fırın kaç liraya satılıyor? Özellikleri ne? 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın lider markası Arçelik, tüm ürünlerde olduğu gibi ocaklı fırınlarda da iddialı. Siz de klasik tam boy fırınlardan vazgeçemiyor ve kaliteli bir ürüne uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız haberimizi mutlaka okuyun. İşte en ucuz Arçelik Ocaklı Fırın ve fiyat listesi...

kaşıbeyaz satır arası Haberi

kaşıbeyaz satır arası

Ünlü restoran zinciri Kaşıbeyaz ile ilgili bu sayfalarda sıklıkla haberlere yer verdil. Konkordato süreçlerini yakından takip etti. En son konkordato sürecinden çıkışını yine bu sayfalarımızda yazdık. 

Bir süredir güzel haberler aldığımız firmadan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Öğrendiğimize göre firma koronavirüs döneminde de büyüme planlarından vazgeçmemiş. Konkordatodan çıkar çıkmaz kardeş marka Satır Arası oluşturulmuş. Satır Arası'nda Antep mutfağına özgü yöresel yemekler ve kebaplar olacakmış ve uygun fiyatla müşteriye sunulacakmış. Fiyalar 25-50 TL arasında değişiyor. Satır Arası'nın mönüsünde köfte, sokak kahmacunu, dürüm, içli köfte, beyran, kelle paça, ekşili ufak köfte ve yuvalama varmış.

Para'da yer alan habere göre, Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş. Marka için mekanlarda 120-300 metrekare şartı...