05 / 05 / 2024

Kasım CNR Emlak fuarı

Kasım CNR Emlak fuarı

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarında sergileyecekler.

Emlak vergisi ödemesinde süre daralıyor! Ödenmezse ceza katlanacak! Son gün 30 Kasım!

Konutu, iş yeri, aracı, arsası olan vatandaşlar için sayılı gün kaldı. Kasım ayıyla beraber Emlak Vergisi ve ek MTV’nin ödenmesi gerekiyor. Ödeme yapılmadığı takdirde faiz işlemeye başlıyor. İşte detaylar...

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 11 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 11 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesi 2 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 2 Kasım tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak vergisi sorgulama Kasım 2020!

Emlak vergisi mükellefleri için ikinci taksit vergi ödemeleri başladı. Peki, emlak vergisi sorgulaması nereden yapılır? İşte emlak vergisi sorgulama Kasım 2020...

Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!

Ev, arsa sahiplerini yakından ilgilendiren vergiler arasında olan Emlak vergisinin ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor. Ödemeler Kasım ayının sonuna kadar yapılabilecek. 

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap ihalesinin 2. oturumu 7 Kasım'da!

Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 7 Kasım'da yapılacak...

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2018 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Emlak vergisi son ödeme tarihi Kasım 2018!

2018 yılına ait emlak vergisinde ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapıldı. İkinci taksit ödemeleri Kasım'da başladı. Peki, emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım!

Çankaya Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım olduğunu belirtti. 

Emlak vergisi Kasım 2018!

İlk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılan emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri Kasım ayı itibari ile başladı..

Kasım CNR Emlak fuarı Haberi

Kasım CNR Emlak fuarı


CNR EMLAK FUARI KAYIT VE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ


CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. üncüsü düzenlenecek olan “Emlak 2015 – Konut,  İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir açılım getiriyor. Fuar; Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini, konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturacak.


Türkiye'nin en büyük gayrimenkul vitrini

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul vitrini olan fuar, 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de salonda 30 bin metrekare alanda düzenlenecek. Fuarda katılımcı firmalar; konfor ve tasarımın öne çıktığı projelerini cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracaklar.


Hedef pazarlarda sonuç odaklı tanıtım çalışmaları 

Emlak 2015, Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın...