30 / 04 / 2024

Kasım Karaoğlu kim

Kasım Karaoğlu kim

Kırıkkale'de büyük yankı uyandıran Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin çiçeği burnunda patronu Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Honda City'e 17 bin 600 TL'lik yeni zam! Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Her sürüşte görünüşe önem verenler için güçlü ve dinamik dış tasarımıyla dikkat çeken Honda City'e 17 bin 600 TL'lik Kasım zammı geldi. Peki Honda City bu ay ne kadar? İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Ataşehir'de 14 projenin açılış töreni 26 Kasım'da!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

Ataşehir'deki 14 proje 26 Kasım'da açılıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 14 projenin açılış töreni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 26 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 15.30’da yapılacak.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya vekalet edecek!

30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi toplu açılış töreni 13 Kasım’da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek toplu temel atma töreni ile 101 milyon liralık projede çalışmaların başlatılacağını açıkladı.

Kasım Karaoğlu kim Haberi

Kasım Karaoğlu kim

Yaklaşık 2 ay önce satışı ile ilgili Kırıkkale'de büyük yankı uyandıran Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin çiçeği burnunda patronu Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu. Karaoğlu, tüm söylentilere şu sözlerle noktayı koydu: "Ben Rizeliyim. Diğer üç ortağım da amcaoğullarım... Onlarda Rizeli... Kırıkkale'ye çok büyük yatırımlar yapacağız." Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu ve İşletme Müdürü Murat Ertan, özel açıklamalarda bulundu. 

'YANLIŞ BİLGİLERDEN RAHATSIZ OLDUK' 

Yıldırımlar Petrol Dinlenme Tesisi'nin yeni sahibi Rizeli İş Adamı Kasım Karaoğlu, ilk demecini gazetemize verdi. Yıldırımlar Petrol'ü satın aldıktan sonra ortaya atılan yalan yanlış bilgilerden rahatsız olduğunu dile getiren Karaoğlu, tüm samimiyetiyle son iki ayda yaşadıklarını gazetemiz Yayın Koordinatörü Kadir Yahşi'ye anlattı. Kendisinin Rizeli olduğunun altını çizen Karaoğlu, İstanbul'da inşaat,...