04 / 05 / 2024

kasım senetli konut satışı 2016

kasım senetli konut satışı 2016

Kasım ayında markalı konut projelerinde yapılan satışların yüzde 61’inde senet imzalandı. Şirketler faizi sıfırlayıp uygun ödeme planı sununca vatandaş banka yerine gayrimenkul şirketlerine borçlandı

İngiltere'de konut sektörü Kasım ayında daraldı!

S-P Global / CIPS tarafından yayınlanan resmi verilere göre İngiltere’de konut sektörü bu senenin kasım ayında daraldı. İşte detaylar...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

TOKİ'den bu ile yeni konut ve dükkanlar geliyor! İhalesi 14 Kasım'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi 14 Kasım'da ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında dükkanlara da yer veriliyor.

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

Belediye 26 adet konut ve dükkan satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te yer alan 26 adet konut ve dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

2022 Kasım'da 117 bin 806 konut satıldı! Konut satışlarında yüzde 34.1'lik düşüş!

TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 34,1 azalarak 117 bin 806 oldu.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada, orta ve üst gelir grubu tarafından merakla beklenen konut kampanyasının Kasım ayında başlayacağını açıkladı. 

İngiltere'de konut fiyatları Kasım'da yüzde 10 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, İngiltere'de konut fiyatları, geçen sene Kasım'da 2020 yılının aynı dönemine göre yüzde 10 arttı.

İstanbul'da Kasım ayında 32 bin konut satıldı!

İstanbul İstatistik Ofisi, İstanbul'da yapılan konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre Kasım ayında  32 bin adet konut satışı gerçekleşti.

ABD'de konut satışları Kasım'da beklenenin altında kaldı!  

 Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Kasım 2021'de aylık olarak yüzde 12,4 yükseldi. Ancak 744 bine ulaşan rakam beklentileri karşılayamadı. 

kasım senetli konut satışı 2016 Haberi

kasım senetli konut satışı 2016

Kasım ayında markalı konut projelerinde yapılan satışların yüzde 61’inde senet imzalandı. Şirketler faizi sıfırlayıp uygun ödeme planı sununca vatandaş banka yerine gayrimenkul şirketlerine borçlandı. Banka kredili konut satış oranı ise yüzde 15’e geriledi. 


GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Reidin tarafından yapılan araştırmaya göre senetli konut satışı patladı. Son aylarda gayrimenkul şirketlerince yapılan kampanyaların da etkisi ile vatandaş bankaya değil şirketlere borçlanmayı seçti. 100 ay 0 faizi bulan cazip ödeme koşulları devreye girince konut alıcı da senetleri imzaladı. 70 proje ve 22 bin 500 konut üzerinden yapılan araştırmaya göre kasım ayında yapılan konut satışında senetli satış oranı yüzde 61’i buldu.


Senetli alım oranı temmuzda yüzde 22, ağustosta yüzde 39, eylülde yüzde 37, ekimde ise yüzde 35’di.  Banka kredili alım...