14 / 05 / 2024

Kasımlı Yapı nerede

Kasımlı Yapı nerede

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Faruk ve Zükrullah Faruk ortaklığında kuruldu.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede? Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022!

Ön talep sürecinin başladığı Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ege Yapı Kasımpaşa fiyat listesi 2022...

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Faruk ve Zükrullah Faruk ortaklığında kuruldu.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Karma projelere talep her geçen gün artıyor!

Konut, AVM, ofis, otel, kültür merkezi gibi birden fazla işlevi olan karma kullanımlı yapılar, İstanbul’dan diğer büyük şehirlere yayılıyor. Karma projelere olan ilgi her geçen gün artıyor.

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

MuuM, Cityscape ödülleri 2015 finallerinde yarışacak!

MuuM, Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı kapsamında verilen mimarlık ve gayrimenkul ödüllerinde, Rönesans Mecidiyeköy Ofisi’yle “Karma Kullanımlı Yapılar” kategorisinde adını finale yazdırdı.

Kasımlı Yapı nerede Haberi

Kasımlı Yapı nerede

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Faruk ve Zükrullah Faruk ortaklığında kuruldu.

Kasımlı Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
INSAAT 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları...