28 / 04 / 2024

kasımpaşa yeni proje

kasımpaşa yeni proje

Kentin eskiyen bölgelerini yeniden inşa etmek, konut, ticaret ve sosyal donatı alanları oluşturmak ve deprem riskine karşı tedbirler almak için gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerine Kasımpaşa bölgesi de eklendi.

TOKİ'den iki şehre 4 yeni proje geliyor! 1.561 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, iki şehirde tam 4 yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin iki şehirdeki projelerinde 1.561 adet konut yer alacak. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili detaylar..

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesi'nin temeli 1937 yılında atılmış!

Kasımpaşa'daki Liman İşletmesinin temeli 1937 yılında atılmış. 1937 yılındaki temel atma töreninde Deniz Kumandanlığı ve Liman İşletme Müdürlüğü proje için imza atmış...

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

2025 yılına kadar 500 bin konut inşa etmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor... Merakla beklenen projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

kasımpaşa yeni proje Haberi

kasımpaşa yeni proje

Piyalepaşa Bulvarı, Fişekhane Deresi Caddesi, Tahtakadı Sokağı ile Bahriye Caddesi'nin bir kısmım kapsayacak ve yaklaşık 55 bin metrekarelik alanda uygulanacak olan proje ile semt tarihi kimliğine kavuşacak. Sağlıklı, modpçjı'ive estetik bir yaşamın kapılaıini'âçacak olan kentsel dönüşüm projesi ile sadece projenin yakın çevresi değil, tüm Kasımpaşa'nın imajının değişmesi bekleniyor. 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgenin dönüşümle birlikte konaklama, alışveriş ve eğlence birimleriyle ilçenin kalbinin attığı bir yer olacağını belirterek, "Yapılmasıf)lanlanan 2500 araçlık otopark ile bölgenin en önemli sorunu ortadan kalkacak . ve Kasımpaşa geleceğin en gözde İstanbul merkezlerinden birisi unvanını alacak"...