07 / 05 / 2024

kaskide sonuçlanan ihaleler

kaskide sonuçlanan ihaleler

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce 'Muhtelif çapta soğuk su sayacı alımı ile Molu mahallesi içme suyu terfi ve şebeke hattı inşaatı yapım işi' ihalelerinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak

Milyonlarca emekliye sağlanan banka promosyonları kasım ayıyla birlikte yeniden gündeme geldi. SSK ve BAĞKUR emeklisine hafta sonu müjdesi! Kişi başı 10.500 TL ödenecek, kısa sürede hesaplara nakit para yatırılacak...

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

EYT sonuçları açıklandı mı? EYT başvurusu sonuçlanan var mı?

EYT başvuru sonuçları merakla araştırılıyor. EYT’li vatandaşlar, emekli maaşları için başvurularda bulundu. Peki sonuçlar belli oldu mu? İşte detaylar!

BBC'den dikkat çeken deprem analizi: Kenti hazırlamak için yarış başladı!

Türkiye'de tam 11 şehri vuran ve binlerce insanın ölümüyle sonuçlanan yıkıcı depremlerden sonra dünya basını da olası Marmara depremini konuşmaya başladı... 'İstanbul büyük bir depreme hazır mı?' sorusuna cevap arayan BBC'den dikkat çeken bir analiz geldi. İşte detaylar...

Bunu yaptıysanız geçmiş olsun! 331 bin lira ceza ödeyeceksiniz

Türkiyeyi yasa boğan depremin ardından fırsatçılara aman verilmemeye başlandı. 11 ili etkisi altına alan ve binlerce can ve mal kaybıyla sonuçlanan Kahramanmaraş depremi sonrası evlerinden olan depremzedelere faiş fiyat uygulayanalar yakın mercek altına alındı.

Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Peş peşe geliyor...

KYK burs ve öğrenim kredisi sonuçlarını geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Aralık ayında başvuruları olumlu sonuçlanan KYK'da üç aylık toplu ödeme için gözler GSB'den gelecek tarihe çevrildi. Peki, KYK kredi/burs ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak?

Akaryakıt krizi büyüyor! Satışlara kısıtlama geldi!

Fransa'da yaşanan rafinerilerdeki grevler sebebiyle akaryakıt krizi büyümeye devam ediyor. Benzin istasyonlarında uzun kuyruklar oluşurken, zaman zaman yaralanmayla sonuçlanan kavgalar da çıkıyor.

Arazi toplulaştırmalarından önce uzlaşma yapılmalı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kangrenleşen toplulaştırma sorunu sebebiyle hak sahipleri mağduriyet yaşıyor. Arazi meseleleri yüzünden meydana gelen anlaşmazlıklar ölümlerle sonuçlanan kan davalarına sebep oluyor.

Türkiye'de konutların yüzde 56.70'i deprem sigortalı!

İzmir'de geçen yıl 30 Ekim'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Doğal Afet Sigortaları Kurumuna (DASK) 24 bin 518 hasar ihbarı yapılırken, sonuçlanan başvurular için yaklaşık 224 milyon TL ödeme yapıldı. Verilere göre, Türkiye'deki 17 milyon 682 bin 80 konuttan 10 milyonu aşkını sigortalı.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Torun Center asansör kazası davasındaki ceza ve beraatlere onama!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Torun Center'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin yerel mahkemece 9 sanığa verilen 60 bin 800'er lira adli para cezası ile 16 sanık hakkındaki beraat kararını onadı...

kaskide sonuçlanan ihaleler Haberi

kaskide sonuçlanan ihaleler

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce 'Muhtelif çapta soğuk su sayacı alımı ile Molu mahallesi içmesuyu terfi ve şebeke hattı inşaatı yapım işi' ihalelerinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi. İhale, Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldı. 


Söz konusu ihaleler ve teklifleri şöyle: - Muhtelif çapta soğuk su sayacı alımı ihalesine 2 firma katıldı. Bunlardan; Baylan ölçü aletleri 1.647.500,00 lira, Teksan 1.664.725,00 lira. 


Molu mahallesi içmesuyu terfi  ve şebeke hattı inşaatı ihalesine 9 firma katıldı. Bunlardan; Çıtak inşaat 373.300,00 lira. Akdemir İnşaat 554.790,00 lira, Temiz mühendislik 576.992,00 lira, Kirazoğlu inşaat 578.050,00 lira, Elma inşaat 616.750,00 lira, Ülker Taahhüt 623.780,00 lira, Korkmazlar inşaat 737.240,00 lira, Gam inşaat 788.990,00 lira, Akar mühendislik ise 853.500,00...