20 / 05 / 2024

kastamonu aktekke yana ev

kastamonu aktekke yana ev

Aktekke Mahallesi Deveciler Sokak' ta Recai Gözlemeci'ye ait binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, 3. kattaki daireye sıçradı...

Kastamonu Aktekke Konağı restore ediliyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Aktekke Konağı’nda yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Kastamonu Belediyesi, bu kapsamda tarihi konakların restorasyonuna da büyük önem veriyor.

Kastamonu Araç Devlet Hastanesi Mayıs'ta açılacak!

1953 yılından bu yana Araç halkına hizmet veren Kastamonu'daki Araç Devlet Hastanesi, 2016 Mayıs ayı içinde tamamlanmış yeni yüzüyle hastalarına kapılarını açacak.

Kastamonu Belediyesi otopark ve restoran inşa ettirecek!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Aktekke Mahallesi'nde yeraltı otoparkı, oto yıkama, cafe-restorant ve 10 adet bilet satış gişesi yaptıracak. İnşaatın bedeli 9 milyon 518 bin 613,30 TL olarak belirlendi.

Kastamonu'da tarihi konaklar restorasyona giriyor!

Kastamonu'nun tarihi konaklarına sahip çıkarak bir yıl içinde 5 adet tarihi konak satın alan Başkan Babaş, konakların restorasyon çalışmalarına hız verdi. Hüma Hatun ve Aktekke Konakları'nın iç restorasyon çalışmaları törenle başlatıldı.

Kastamonu'da tarihi konaklar restore ediliyor!

Kastamonu'nun tarihi konaklarına sahip çıkarak bir yıl içinde 5 adet tarihi konak satın alan Başkan Babaş, konakların restorasyon çalışmalarına hız verdi. Hüma Hatun ve Aktekke Konakları'nın iç restorasyon çalışmaları törenle başlatıldı.

Kastamonu Entegre E1 standardı ile sağlıktan ödün vermiyor!

Türkiye’de Ağaç Bazlı Panel Sektörünün en büyük pazar payına sahip şirketi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, üretim safhalarında kaliteye verdiği yüksek önemi ve ürün yelpazesinin uluslararası standartlara uygunluğunu, E1 sertifikasıyla taçlandırdı...

Kastamonu ağaç endüstrisinde yıllık 3 milyon dolarlık ihracat hedefliyor!

Yüzde 70'i ormanlarla kaplı Kastamonu, ağaç endüstrisinde büyümeye odaklandı. İl, katma değerli üretim modeliyle 71 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, ahşap ustaları ise dünyaca ünlü İtalyan tasarımcılara kafa tutuyor...

Kastamonu Entegre 10.fabrikasını açıyor!

Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor.

Kastamonu Entegre 10. fabrikayı kuruyor!

Türkiye’deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor...

Kastamonu Havalimanı'nı geçen yıl toplam 35 bin 94 yolcu kullandı!

İlk olarak 1959 ' da şehrin Uzunyazı mevkiinde oluşturulan havalimanı uzun yıllar atıl olarak kaldı. Uzun süre atıl kalan Kastamonu Havaalanı, geçen yıl hizmete açıldı...

Kastamonu'nda 24 yıldır kullanılmayan teleferik hattı sökülüyor!

Kastamonu Küre Dağları'ndan çıkarılan bakır cevherini İnebolu Limanı'na taşımak amacıyla 1988'de inşa edilen ancak 2 yıl kullanılabilen teleferik hattının söküm çalışmalarına başlandı. Çalışmalar, 3,5 ay içinde tamamlanacak...

Kastamonu'daki bedestenin restorasyonu tamamlandı!

Vakıflar Kastamonu Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre, Kastamonu'da 1469 - 1479 yıllarında valilik yapan Fatih Sultan Mehmet'in oğlu Şehzade Cem Sultan tarafından inşa ettirilen bedestenin restorasyonu tamamlandı.

Binalarda yana, öne ve arkaya doğru çıkma yasağı erteleniyor!

PLANLI Alanlar İmar Tip Yönetmeliği’nin 1 Haziran’da uygulamaya girecek geçici 6. maddesi iki yıl erteleniyor. Sözkonusu madde binalarda öne, yana ve arkaya doğru çıkmaları yasaklayıcı hükümler içeriyordu.

kastamonu aktekke yana ev Haberi

kastamonu aktekke yana ev


Kastamonu'da 3 katlı bir binada çıkan yangında, bir daire hasar gördü.


Aktekke Mahallesi Deveciler Sokak'ta Recai Gözlemeci'ye ait binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, 3. kattaki daireye sıçradı.


Ev sahibinin ihbarı üzerine binaya gelen Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu yangını söndürdü.


Yangın, binanın 3. katındaki dairede hasara yol...