06 / 05 / 2024

Kastamonu Entegre 10.fabrikası

Kastamonu Entegre 10.fabrikası

Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Kastamonu'da selden zarar gören 10 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle hasar gören 10 katlı bina iş makinesinin yardımıyla yıkıldı. 

Sarten Ambalaj 10 milyon Euro'ya Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını aldı!

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Limak yeni hedeflerini açıkladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik raporunu yayınladı. İkinci büyük çimento üreticisi olan Limak Çimento, Türkiye’de ilk GOLD Belgesi ve ilk ISO 45001 belgesi alan entegre çimento fabrikası unvanına sahip oldu.

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi!

TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Merkez kura sonuçları 10 Haziran 2020 listesi ve TOKİ Kastamonu 2020 kazananlar listesi...

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık tekstil fabrikası!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Yıldırım İlçesi, Demetevler Mahallesi 6895 ada 6 parselde yer alan tekstil fabrikasını 10 milyon 546 bin 199 TL'ye satıyor...

Balıkesir'de 10 milyon TL'ye icradan satılık domates işleme fabrikası!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Ovaköy Mahallesi 2143, 144 ve 145 parselde yer alan domates işleme ve depolama fabrikasını 10 milyon 44 bin 361 TL'ye icradan satıyor...

Kastamonu'da 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'nun merkez ilçe, kuzeykent mahallesi'nde bulunan 2 arsayı 10 milyon 781 bin TL'ye satışa çıkardı.

Kastamonu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Erzincan ve Kastamonu Şeker Fabrikası'nın ihale tarihi uzatıldı!

ÖİB tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Erzincan Şeker Fabrikası ve Kastamonu Şeker Fabrikası’nın özelleştirme ihalelerinde tarih uzatıldı...

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni TBMM'de konu oldu!

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kastamonu'da 10 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Kastamonu Belediyesi Kuzeykent Mahallesi'ndeki 4 parseli satıyor. Toplam muhammen bedeli 10 milyon TL olarak belirlenen ihale 29 Mayıs'ta yapılacak..

Kastamonu Entegre 10.fabrikası Haberi

Kastamonu Entegre 10.fabrikası


Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra dünyanın farklı bölgelerinde de yatırımlar yaparak global marka olma yolunda ilerleyen Kastamonu Entegre, 230 milyon dolarlık yeni yatırım ile hedeflerine hızla yürüyor. Sektöründe Avrupa'nın 5'inci, dünyanın ise 9'uncu büyüğü olan Kastamonu Entegre'nin Genel Müdürü Haluk Yıldız, yaklaşık 100 milyon dolarlık yatırımla bir fabrikalarının modernizasyonunu gerçekleştireceklerini, 130 milyon dolarlık arasında da yeni bir MDF (mobilyadan inşaat sektöründe kullanılan orta yoğunluktaki lif levha) fabrikası planlarını hayata geçireceklerini belirtti. 2015 yılında hizmete geçirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Yıldız "Küresel bir marka olmak için yurt içi ve yurt dışında yatırımlarımızı güçlendiriyoruz" dedi. 


71 ülkeye ihracaat En son Tataristan'da 260 milyon dolarlık yatırımla MDF fabrikası kuran Kastamonu Entegre'nin Bulgaristan, Romanya ve Bosna Herselc'te yatırımları bulunuyor. Türkiye'de de Gebze, Kastamonu, Balıkesir, Samsun,...